Ung mand fundet død i arresten

Tirsdag morgen blev en ung mand fundet død i arresten i Esbjerg. Han blev mandag varetægtsfængslet for overfald og tyveri

Følg Krimi

Klokken 7.10 tirsdag morgen blev en ung mand fundet død i arresten i Esbjerg.

- Der blev tirsdag fundet en 18-årig ung mand død i arresten, og de pårørende er underrettet, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Søren Strægaard til Ekstra Bladet.

- Han blev fundet klokken 7.10 i arresten, og mere kan jeg ikke sige i sagen, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Søren Strægaard.

Jyske Vestkysten skriver, at der er tale om en 18-årig ung mand, der mandag blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Her blev han sigtet for vold, tyveri og indbrud, som han søndag skulle have begået i Tønder.

Den 18-årige blev varetægtsfængslet efter grundlovsforhøret.

Politi undersøgelse startet
Senioranklager ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Britt Ankersø, har ikke mange detaljer om sagen, men oplyser, at de nærmere omstændigheder ikke er klarlagt i sagen.

- Der er startet en undersøgelse af sagen. Det sker der altid, når der sker et dødsfald i politiets varetægt, siger Britt Ankersø til Ekstra Bladet.

Det er en rutinemæssig undersøgelse, der er startet. Hun ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Til grundlovsforhøret mandag, hvor den 18-årige mand blev fremstillet, fremgik det af politiets sigtelse, at han søndag havde overfaldet sin mormors samlever og overdænget ham med slag.

Senere samme søndag havde han overfaldet en 62-årig dame ved et busstoppested. Her frarøvede han damen 100 kroner og en mobiltelefon. Det skriver Jyske Vestkysten.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+