Ung mand i livsfare: Ramt af bil da han krydsede vej

Ingen spiritus indblandet i ulykken

En 17-årig ung mand er tidligt onsdag morgen fortsat i livsfare, efter at han tirsdag aften blev ramt af en personbil, da han til fods krydsede Aalborgvej nord for Thisted.

- Ulykken skete ved 19.30-tiden, og den unge mand blev fløjet til hospitalet med svære kvæstelser. Vi har ikke fået nye underretninger i nattens løb fra hospitalet, så jeg går ud fra, at hans tilstand stadig er den samme, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands politi, Simon Skelkjær, til Ekstra Bladet.

Den tragiske hændelse fandt sted, da den unge mand ville gå over vejen tæt på sit hjem.  Da han var kommet halvvejs over, holdt han tilbage for en personbil, der kom fra nord.

- Men i samme øjeblik overser han efter alt at dømme en bil, der kommer sydfra. Den rammer ham, mens han står stille, siger vagtchefen.

Bilen blev ført af en 20-årig mand.

- Der er absolut intet, som tyder på at bilisten har været spirituspåvirket. Alt tyder på, at han har kørt efter forholdene - altså at han ikke har kørt for stærkt eller andet, siger vagtchef Simon Skelkjær.

Også bilisten kommer fra lokalområdet.

Politiets teori er, at de to bilister fra henholdsvis nord og syd har blændet deres forlygter ned, da de har nærmet sig hinanden. Det har muligvis betydet, at den 20-årige ikke har kunnet se, at den 17-årige stod ude på midten af vejen.

Den 17-åriges pårørende er underrettet.