Ung mand kørt ned og gennembanket med køller

To mænd kræves fængslet efter et brutalt overfald i forbindelse med et familieopgør.

Ved du noget? Så send en mail til 1224@eb.dk eller på SMS til 1224. Det koster alm. takst.

To mænd vil søndag eftermiddag blive krævet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør efter et brutalt overfald i Kerteminde.

Her blev en 26-årig mand kørt ned af en bil med flere mænd i Langegade. Efter påkørslen sprang mændene ud af bilen og slog løs på offeret med køller.

- Desuden har han muligvis fået et knivstik i ryggen. Han har et sår, men lægerne kan ikke med sikkerhed sige, om det stammer fra en kniv, siger vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi.

Efter overfaldet, der skete lørdag eftermiddag, stak mændene af, men politiet fandt efterfølgende frem til bilen i Munkebo.

- Men der var kun én mand i bilen. De andre var blevet sat af, fortæller Thomas Bentsen.

Først på aftenen lykkedes det at finde frem til endnu en af de formodede overfaldsmænd, mens politiet søndag fortsat leder efter en tredje, som man ved, hvem er.

Motivet til det voldsomme overfald skal tilsyneladende søges i et familieopgør. Tidligere på ugen var offeret for lørdagens overfald ifølge politiet involveret i en voldsepisode mod et familiemedlem til de formodede gerningsmænd.

De to mænd på 30 og 38 år er sigtet efter straffelovens paragraf 245, der handler om "legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter".