Annonce:
Annonce:

Ung mand sparket og trampet 50-60 gange

20-årig kvinde varetægtsfængslet, sigtet for vold og grov vold

Annonce:
Følg Krimi

En 20-årig kvinde er lørdag formiddag blevet varetægtsfængslet til den 19. december ved retten i Glostrup.

Kvinden er sigtet for vold efter straffelovens § 244 for i forening med to ukendte medgerningsmænd at have overfaldet sin nabo i en lejlighed på Søborg Hovedgade i København, og ligeledes er hun sigtet for grov vold ved senere på natten til lørdag ligeledes i forening med to andre gerningsmænd at have slået og sparket sin nabo ikke under 50-60 gange i hovedet og på kroppen.

Kvinden har været til stede ved begge overfald på sin nabo, men har ifølge politiets opfattelse ikke selv udøvet fysisk vold.

Det oplyser anklager, Linda da Silva Ferreira.

Kvinden blev i formiddag fremstillet for lukkede døre ved retten i Glostrup.

Sigtelse mod 20-årig kvinde: Arrangerede overfald på nabo

Annonce:

Ifølge politiets oplysninger har kvinden været til stede ved begge overfald, som skyldes nogle uoverensstemmelser mellem hende og naboen.

Overfaldet fandt sted i en ejendom på 3. sal på Søborg Hovedgade i København, hvor den 20-årige kvinde er nabo til den 19-årige unge mand, som i nat er blevet overfaldet, efter at gerningsmændene sparkede døren op ind til  ham, hvorefter de slog ham omkuld med et bat.

- Den 19 årige er blevet overfaldet ad to omgange. Hver gang af to forskellige overfaldsmænd, og det skulle angiveligt være  foranlediget af en nabo i opgangen, en 20-årig kvinde, som vi har anholdt. Hun bliver fremstillet for angiveligt at have arrangeret dette overfald, hvor den unge mand bliver slået og sparket og også slået med et bat i hovedet. Han er indlagt til observation for hjernerystelse.

Annonce:

- Overfaldene sker i to omgange. Efter det første overfald kommer naboen tilbage med to andre, der slår løs på den 19-årige igen, har vagtchef Kim Svenningsen tidligere på morgenen sagt til Ekstra Bladet.

Politiet leder lige nu efter de fire gerningsmænd.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmepenge til rusmidler - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: