Ung mand stukket i maven: 25-årig anholdt

Det 18-årige knivoffer er uden for livsfare, og den 25-årige gerningsmand har erklæret sig skyldig

Københavns Politi eftersøger en 25-årig gerningsmand i forbindelse med stikkeriet på Ungdomsklubben Fato (Foto: Kenneth Meyer)

Kort før klokken 21 i aftes udspillede der sig lidt af et drama foran ungdomsklubben Fato på Frilands Allé i Valby i København.

- En 18-årig mand og 25-årig mand begynder at diskutere inde i klubben, og det fortsætter så udenfor, hvor den 18-årige bliver stukket i maven, siger den centrale efterforskninsleder hos Københavns Politi Sajjad Haider til Ekstra Bladet.

Den 18-årige ligger stadig på hospitalet, men han er uden for livsfare.

- Vi har endnu ikke fundet gerningsvåbnet, men vi mener, han er blevet stukket med en kniv eller en anden spids genstand, siger Sajjad Haider.

- Har I anholdt gerningsmanden?

- Ja, vi måtte lede lidt efter ham, men fandt ham til sidst på sin adresse. Han har indrømmet, at han stak den anden mand, siger den centrale efterforskningsleder.

Fremstilles torsdag
Den 25-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af torsdagen. Han er sigtet for grov vold.

- Nu skal vi fortsætte med at foretage afhøringer, og så skal vi se, om vi ikke kan finde gerningsvåbnet, siger Sajjad Haider fra Københavns Politi.

- Kendte de to personer hinanden i forvejen?

- Ja, de er bekendte med hinanden. Vi havde også en del vidner, som kunne fortælle os om, hvem der var hvem, siger Sajjad Haider.

  Københavns Politi eftersøger en 25-årig gerningsmand i forbindelse med stikkeriet på Ungdomsklubben Fato (Foto: Kenneth Meyer) Krimi 18-årig mand stukket med skruetrækker på ungdomsklub