Ung mand stukket ned ved Strøget

En 22-årig mand er blevet stukket med en kniv i maven ved Jorcks Passage i indre København onsdag eftermiddag - politiet efterlyser to mænd, der forlod stedet efterfølgende

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Politiet jagter lige nu to mænd, der er mistænkt for et knivstikkeri i indre København tirsdag eftermiddag omkring klokken 15.

Her er en 22-årig mand blevet stukket med en kniv i maven. Han er dog uden for livsfare og ved bevidsthed.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- Der er to gerningsmænd, der er smuttet dernede fra, så vi er i gang med at tale med vidner og tjekke overvågningen, siger Kenneth Jensen, der fortæller, at knivstikkeriet fandt sted ved Jorcks Passage ved Strøget.

Politiet er lige nu i gang med at afhøre den forurettede på hospitalet, der har en anden etnisk baggrund end danske. Den centrale efterforskningsleder oplyser, at knivofferet er kendt af politiet i forvejen. Han ønsker dog ikke at fortælle i hvilken forbindelse.

Signalementet på de to formodede gerningsmænd er foreløbig sparsomt. De beskrives som værende mellem 18 og 20 år. Den ene er 180 centimeter høj, mulat og iført sort Adidas-trøje og sorte bukser. Den anden er 170 centimeter høj og lys i huden. 

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)