Annonce:
Annonce:

Ung mand tiltalt: Købte sex og betalte med falske penge

Mand fra Odense skal i retten for en lang række punkter - blandt andet falske penge og trafikforseelser

Annonce:
Følg Krimi

Ikke mindre end 65 forhold skal behandles ved en kommende retssag, hvor en mand, der er i begyndelsen af 20'erne, skal på anklagebænken i Odense.

Her er der tale om en skønsom blanding af trafikforseelser og forskellige former for mindre portioner hash til både eget forbrug og videresalg, lyder det i anklageskriftet.

Yderligere forhold handler desuden om pengefalskneri, hvor han over nogle dage i begyndelsen af februar forsøgte at afsætte falske tusindkronesedler, som han dels betalte med i butikker samt i forskellige taxaer.

I følge anklageskriftet var han i den forbindelse med nogle foreløbigt uidentificerede medgerningsmænd, hvor de købte småting og betalte med de falske penge, som de fik byttepenge tilbage på.

Ved en enkelt lejlighed købte han sex hos en prostitueret, hvor han betalte med en af de falske tusindkronesedler, lyder det.

Annonce:

12. februar i år blev han fundet i besiddelse af seks falske 'tusser', og det er politiets vurdering, at manden i alt har sat 14 falske tusindkronesedler i omløb.

Et enkelt tyveri af brændstof eller to på en tankstation er det også blevet til, lyder det.

Listen over de mange trafikforseelser virker næsten endeløs. 2. maj 2016 blev han ellers frakendt retten til at køre bil frem til 1. maj 2017, men det afholdt tilsyneladende ikke manden fra, alligevel at sætte sig bag rattet.

Anklageskriftet beskriver, hvordan han næsten på daglig basis i en periode er blevet stoppet af politiet, hvor han så er blevet sigtet for kørsel på trods af frakendelse af kørekortet.

Og i forbindelse med sagen kræver politiet konfiskation af to biler - en Peugeot og en Ford Escort.

Ved en af de beskrevne episoder var han angiveligt så uheldig at komme til at køre ud foran en civil politipatrulje, da han ikke overholdt sin ubetingede vigepligt i et vejkryds.

Annonce:

Ved en anden episode er han tiltalt for at køre rundt med et barn, der var under 15 og som ikke var fastspændt.

Ved en tredje lejlighed påkørte han i et vejkryds en anden bilist, men her skyndte han sig bare videre, uden at yde hjælp til personer, der led skade, lyder det i anklageskriftet.

Sidst, men ikke mindst, er han tiltalt for at have stjålet et sæt nummerplader fra en bil, der stod parkeret på en p-plads, ligesom han er tiltalt for for at have forsøgt at starte en Toyota Yaris, der stod på politiets opbevaringsplads i Tommerup uden for Odense.

Det vides ikke, hvordan manden forholder sig til sagens mange tiltalepunkter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: