Ung mors lejlighed invaderet af maddiker: Så opdagede hun den frygtelige årsag

Først opdagede moderen tusindvis af orme og fluer på gulvet i sin egen lejlighed - så gjorde hun sig det værste fund i overboens lejlighed

Foto: Privat
Foto: Privat

Det kræver formentlig en ekstra stærk psyke, hvis man er i stand til at flytte tilbage til en bolig, som er blevet invaderet af maddiker og fluer.

For nylig fik en 26-årig britisk mor sig en chokerende oplevelse. Hun vendte hjem til sin lejlighed, som pludselig var blevet invaderet af orme og fluer. Der var maddiker over alt i Beau's lejlighed. De var i familiens tøj, i køkkenet og i sofaen. Det skriver hun i forskellige Facebook-opslag. 

Først anede Beau ikke, hvor alle de orme og fluer pludselig var kommet fra. Men da hun ringede til boligforeningen og efterfølgende politiet, blev hun anbefalet at tjekke til overboen. En midaldrende mand i 50'erne. Da hun kiggede gennem brevsprækken, mødte der Beau et frygteligt syn.

Hendes overbo lå død i gangen. Liget var råddent, stank og havde ligget der i flere uger. Beau var den første til at opdage det, skriver hun i sit Facebook-opslag.  

Der gik længe før, der kom styr på problemet med boligen. Først skulle politiet undersøge, om der lå en forbrydelse bag overboens død. Derefter skulle et professionelt rengøringsfirma gøre rent, men det blev udsat i lang tid. I al den tid var Beau's hjem invaderet af mider, maddiker og fluer.

 

Fluer på køkkenbordet. Foto: Privatfoto
Fluer på køkkenbordet. Foto: Privatfoto

- Det lignede noget fra en gyserfilm. Det chokerede mig virkelig. Det her er noget, som jeg vil kunne huske resten af mit liv, skriver hun i sit Facebook-opslag.

Beau skriver også, at hun ikke har kunnet bo i lejligheden i mere end to uger. Efter maddikerne kravlede ned til hendes lejlighed, har der været insekter over alt i hjemmet. De mange orme og fluer er kommet ind i hendes lejlighed gennem revner og sprækker i loftet oppe fra overboens lejlighed. Den unge mor har derfor været nødsaget til at gøre rent hver dag for at få dem væk. Og ikke engang det har fjernet problemet.

Beau beskriver sin lejlighed som en yngleplads for maddiker. Der kommer flere og flere af dem, skriver hun på Facebook. Nu søger hun professionelt skadedyrsbekæmpelse til lejligheden, før hun vil flytte ind igen.

Beau måtte bo hos nogle familiemedlemmer og venner, mens situationen stod på.

- Jeg besluttede at blive hos venner og familie, mens stanken fra liget stadig stod på. Det kom helt ned i min lejlighed, skriver hun på Facebook.

Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto

'Jeg står op hver dag og begynder at græde, når jeg tænker på denne her traumatiske oplevelse. Hvis nogen anden gik igennem denne situation, ville jeg forsøge at hjælpe dem, skriver hun på Facebook.