Unge fængslet: Stak med kniv og røvede taske

Fire unge i alderen 15 til 17 år fængslet i surrogat efter voldsomt røveri

Følg Krimi

Fire unge i alderen 15 til 17 år er i dag varetægtsfængslet i surrogat, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De mistænkes for at stå bag et groft røveri begået i Aalborg mandag aften kort før kl. 21.

- Sent denne aften gik offeret, en 23-årig mand, ind i en opgang med en rygsæk på ryggen. Kort efter at han var kommet ind i opgangen, blev han passet op i et hjørne i opgangen af fire mænd, der fulgte efter ham ind i opgangen, fortæller efterforskningsleder, Kenneth Rodam.

- De fire mænd var maskerede med huer og hætter. Og her blev det 23-årige offer forsøgt frarøvet sin rygsæk med indhold, imens han blev tildelt adskillige knytnæveslag og knæspark. En af de fire gerningsmænd tildelte den 23-årige mand et knivstik i det ene lår, inden de alle sammen flygtede fra stedet, oplyser han endvidere.

Efterfølgende har politiet efterforsket sagen, og de fire mænd viste sig sig at være store drenge:

- De fire anholdte er alle i alderen fra 15-17 år, og de har tilknytning til Aalborg. De fire unge har i den senere tid ved flere lejligheder været antruffet af politipatruljer i forbindelse med diverse utryghedsskabende situationer, fortæller Kenneth Rodam i pressemeddelsen.

- Jeg er glad for, at vi hurtigt har kunne opnå gennembrud i denne sag og skride til anholdelse – og dermed kan vi få de ansvarlige stillet til regnskab for dette alvorlige tilfælde af røveri, siger Kenneth Rodam.

På grund af deres unge alder er de varetægtsfængslet på forskellige ungdomsinstitutioner. 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind