Unge fik ætsninger på bytur: Barejers teori skudt ned

Fødevarestyrelsen har netop offentliggjort, at ætsningerne ikke stammer fra barens alkohol

Fødevarestyrelsens rejsehold har undersøgt 20 uåbnede flasker fra diskoteket Bubbas i Middelfart, hvor tre unge i weekenden fik ætsninger, efter de havde drukket af barens alkohol.

Konklusionen lyder, at der barens produkter ikke indeholdt ætsende væsker, men at der var spor efter ætsende væske i nogle af barens åbne flasker.

Det skriver både Fødevarestyrelsen og Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Krimi Gæster på fynsk bar indlagt med ætsninger

Mike Juhl Jensen, der ejer baren, har tidligere sagt til DR Fyn, at de tre gæster har drukket samme produkt, og at ætsningerne måske kunne stamme derfra.

- Det er en flaske med kapsel. Nogle har fået den åbnet i baren, og andre har selv åbnet flasken og drukket derefter, har han sagt til DR Fyn.

Men den forklaring maner Fødevarestyrelsen nu til jorden.

Krimi Gæster fik ætsninger under bytur: Her er barejerens teori

Ifølge politiets pressemeddelelse fortæller vicepolitiinspektør Sten Sørensen, at man stadig ikke ved, hvad der forårsagede de unges ætsninger, men at man fortsætter efterforskningen.

Det var en sygehuslæge og embedslægen, der kontaktede Fødevarestyrelsen, efter de unge havde henvendt sig med æstningerne. Fyns Politi blev derefter kontaktet.

En af gæsterne blev indlagt på Kolding Sygehus, mens de to andre blev indlagt på Odense Universitetshospital. Alle tre er nu udskrevet.

Både barejeren og Fyns Politi hører gerne fra personer, der skulle kende noget til sagen.

- Det er dybt forfærdeligt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg lever af at sælge drikkevarer, så at det sker på mit sted, er det værst tænkelig, har Mike Juhl Jensen fortalt til DR Fyn.