Annonce:
Annonce:

Unge kastede med fyrværkeri ud af biler

Det er langt fra gået stille for sig i Aabenraa natten til søndag, hvor politiet har måttet rykke ud adskillige gange

Annonce:
Følg Krimi

Det har været en travl søndag nat for Syd- og Sønderjyllands Politi. Flere unge fra sønderjyske byer havde nemlig samlet sig i Aabenraa, og ikke alle formåede at holde sig på dydens sti.

Politiet måtte således rykke ud til flere tilfælde af ulovlig affyring af fyrværkeri og et brud på forsamlingsforbuddet i Aabenraa. Det oplyser de i deres døgnrapport.

Kastede med fyrværkeri fra biler
Den første hændelse skete klokken 19.35. Her fik politiet flere anmeldelser om, at der blev kastet med fyrværkeri fra biler i centrum af byen.

I timerne efter blev tre biler ransaget, og der blev fundet og beslaglagt to kanonslag. Otte unge blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Annonce:

Det drejer sig om en 16-årig pige fra Tønder og syv drenge og mænd i alderen fra 15 til 27 år fra Rødekro, Sønderborg, Vojens, Tinglev, Løgumkloster og Vojens, skriver politiet og tilføjer, at 'når det drejer sig om unge under 18 år, bliver forældrene underrettet om, hvad der er sket'.

Ved ransagningen af den ene bil blev der desuden fundet et knojern. En 27-årig mand fra Sønderborg blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Brød forsamlingsforbud
Senere på aftenen var den gal igen. Klokken 22.28 fik politiet en anmeldelse om, at flere end ti personer havde forsamlet sig på en parkeringsplads H.P. Hanssens Gade.

Ni blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet; seks kvinder i alderen 18 til 21 år fra Aabenraa og Tønder og tre mænd i alderen 18 til 20 år fra Tønder.

Tre personer nåede at stikke af fra politiet.

Klokken 23.04 kom der endnu en anmeldelse om kanonslag i en baggård i Storegade. Vidner havde set de kastende løbe fra stedet og ind i en lejlighed, beskriver politiet.

Lejligheden blev ransaget, og en 21-årig mand fra Aabenraa blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: