Unge tvinger 7-Eleven til lukke om aften: Nu hyrer de vagter

En gruppe unge drenge skaber utryghed på Sjælør Station, at butikken nu ikke kan have åbent om aftenen

Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen
Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen
Følg Krimi

Det er ikke længere muligt at gå i en tur i 7-Eleven om aftenen på Sjælør Station. Butikken har nemlig valgt at holde lukket om aftenen, fordi en gruppe unge drenge skaber utryghed og ballade på stationen.

Det skriver Tv2 Lorry.

Over for Ekstra Bladet bekræfter områdechef for togdrift i DSB, Leif Fabrin, at butikken på stationen har lukket tidligt de sidste seks uger.

- Vi har gennem en længere periode haft problemer med en gruppe unge mennesker. Der har været mellem 24-40 stykker, der hænger ud omkring p-pladsen og stationen. De har skabt en del utryghed blandt andet over for vores kunder og vores personale, og der for har vi valgt, at lukke butikken tidligere, end vi plejer, siger han.

Han fortæller, at man har valgt lukke 7-Eleven på Sjælør Station klokken 18.00 i stedet for klokken 23.00, som man plejer at gøre.

- Det er ret intense. Jeg har ikke kendskab til, at vi har været nødt til at gøre noget lignende nogensinde før, siger han.

Udover utrygheden så har butikken også oplevet, at de unge mennesker stjæler fra butikken.

- Vi har talt med medarbejdere, og vi kan se, at de går og stjæler ting til deres eget behov. Det er blandt andet slik og sodavand. Derfor besluttede vi os for at reducere åbningstiden, siger Leif Fabrin.

Tumult bag kasse
Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Københavns Politi, men dette har ikke været muligt.

Over for Tv2 Lorry fortæller lederen af lokalpolitiet i Valby, Flemming Kragh-Nielsen, at der er problemer i butikken, og at det engang har udviklet sig voldsomt, da en butiksansat modsatte sig tyverierne.

- En person hoppede ind bag kasselinjen - og der opstod tumult bag disken. Personalet fik trykket på overfaldalarmen, og vi fik fat i vedkommende, lyder det fra Flemming Kragh Nielsen.

Til Ekstra Bladet fortæller områdechefen Leif Fabrin, at der i et stykke tid har været et tæt samarbejde mellem DSB, SSP-medarbejdere og politiet.

Man forventer derfor også, at man udvider åbningstiderne igen den 30. juli.

- Men vi har lavet et samarbejde med et vagtfirma, som vil være til stede på stationen. Det er selvfølgelig en omkostning, som vi betaler, men det mener vi er nødvendigt for ikke at skabe utryghed for vores kunder, medarbejdere og for ikke at tabe omstætning.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt