Ups! Kører 300 meter med betjent på kølerhjelmen

Betjentens hårrejsende oplevelse blev fanget på video. Se den herunder

Overbetjent Ram Chand fik en 300 meter lang køretur på en bils kølerhjelm. Se video af den hårrejsende oplevelse her. (Caters)

- Jeg prøvede at stoppe bilen, men det var ved at travlt marked, så jeg kunne ikke stoppe nogen steder. Det var ikke min mening at dræbe ham eller flygte fra stedet.

Sådan bortforklarer bilisten Sugan Singh ifølge nyhedsbureauet Caters den 300 meter lange køretur med en betjent på kølerhjelmen, som han torsdag tog i den indiske by Rajasthan.

Overbetjent Ram Chand havde fået en melding om en sort sedan, der kørte for stærkt og over for rødt, og derfor skulle stoppes.

Da Chand prøvede at vinke bilen ind til siden, gik det dog ikke helt som forventet.

- Da jeg så bilen komme nærmere, forsøgte jeg at stoppe den, men chaufføren kørte ind i mig, fortæller betjenten.

- Så jeg stillede mig foran bilen for at forhindre ham i at flygte. Jeg fortalte ham at jeg havde ordre til at stoppe ham, da han havde kørt over for rødt, men han sagde ingenting, og begyndte at køre.

- Jeg prøvede at stoppe ham og slog på kølerhjelmen, men han blev ved med at køre, og kørte 300 meter med mig på slæb. Han stoppede først, da pendlere og taxachauffører fulgte efter ham.

Da Sugan Singh endelig satte farten ned, knuste øjenvidnerne bilens forrude og flåede den vanvittige bilist ud af bilen. Han er nu anholdt for overtrædelse af den indiske færdselslov.

55-åruge Ram Chand kom en tur på skadestuen efter hændelsen, og er nu under lægernes opsyn.