Utrolig redning: Kvinde i undertøj springer fra brændende bygning

Kvinden blev grebet i et lagen af tilskuere på gaden. Se den dramatiske episode i videoen herunder

En 47-årig kvinde var heldig at slippe helskindet, da der lørdag udbrød brand i hendes bygning i det nordøstlige Spanien.

Kvinden, der bor i den lille kystby Cedeira, havde prøvet at flygte ud af fordøren, men måtte opgive på grund af kraftig røg, og hun var derfor nødt til at springe ud af vinduet fra tredje sal, skriver The Mirror.

På gaden havde hendes kæreste, som var ude at lufte parrets hunde mens branden opstod, og flere bekymrede tilskuere været snarrådige og fundet et stort lagen, som kunne afbøde kvindens fald.

- Jeg så hendes krop hænge halvt ud af vinduet omgivet af røg, og man kunne dårligt nok se hende, fortæller taxichauffør Antonio Rey til lokalmediet  La Voz de Galicia ifølge The Mirror.

Lagnet revnede da kvinden landede i det, og hun blev efterfølgende kørt til hospitalet med en skade i brystet. Havde det ikke været for lagnet, var hun dog blevet dræbt af faldet, vurderer det lokale brandvæsen.

Se kvinden blive reddet af lagnet i videoen over artiklen

Brandmændene hylder redningsmændene for deres hurtige reaktion, men understreger samtidig, at det rigtige at gøre i sådan en situation er at lukke dørene til det rum man befinder sig i, og tætne dem med våde tøj eller håndklæder hvis det er muligt.

Derefter skal man stille sig i et åbent vindue og vente på hjælp fra professionelle.