Utrolig video: Brandmand griber børn fra brændende bygning

Under en brand i den amerikanske by Georgia udspillede der sig fantastiske scener, da lokale brandmænd viste gribeevner i verdensklasse og reddede liv.

Kun i film? Se brandmand gribe barn fra brændende bygning. Video: The DeKalb brandvæsen

De fleste har sikkert set scenariet udspillede sig en gang eller to tidligere. En brandmand i en brændende bygning på jagt efter overlevende, som de i sidste øjeblik får kastet ud af vinduet, mens kollegaer står på gaden og griber.

Eneste men denne gang er, at scenariet denne gang ikke udspillede sig i en Disney-film eller stort anlagt Hollywood produktion.

Nej, denne gang var det de lokale brandfolk i Georgia, der blev de virkelige helte.

På sin Facebookside har  brandvæsenet i DeKalb delt en video, der viser, hvordan en far klatrer ud af et vindue fra den brændende bygning med sit barn i armene. Herfra giver han slip på det inden det lander sikkert i armene på brandmanden Scott Stroup, der griber barnet, bærer det væk og falder på knæene.

- Vi greb babyer som fodbolde - bogstavelig talt, fortæller en af brandmændene til CBS news.

- Der var forældre på altanen, der kastede deres babyer ned i armene på os. Vi havde et par brandmænd, der greb børnene. Det var virkelig fantastisk, siger en anden brandmand Eric Jackson om redningsaktionen.

Se den heltemodige redningsaktion øverst i artiklen.