V-løvinde udsat for hærværk: Det ligner noget politisk

Venstre-kandidaten Marlene Ambo-Rasmussen var på valgnatten offer for en kedelig forbrydelse. Det ligner noget politisk, oplyser politiet

Sådan ser Marlenes stuevindue ud efter stenkastet. Også børneværelset blev ramt af sten, men heldigvis stod glasset imod (Foto: Privat)
Sådan ser Marlenes stuevindue ud efter stenkastet. Også børneværelset blev ramt af sten, men heldigvis stod glasset imod (Foto: Privat)

Det skulle have været en stille nat for Marlene Ambo-Rasmussen efter en lang valgaften, men sådan blev det ikke.

Tværtimod.

Ligesom Venstres valgresultat endte det højdramatisk, efter den unge V-løvinde var gået i seng.

- Da jeg er faldet i søvn, hører jeg et kæmpe rabalder i huset, og jeg jeg konstatere, at vinduerne ud til vejen er blevet smadret med sten.

- Jeg synes, at det er virkelig ubehageligt. Også fordi, at det blandt andet er i min søns børneværelse, at stenene er blevet kastet mod. Heldigvis er det nogle nye vinduer med tykke dobbeltruder, så det er kun det yderste, der gået i stykker, siger Marlene Ambo-Rasmussen til Ekstra Bladet.

Hun har de sidste tre uger kæmpet hård kamp for at få fat i vælgerne på Fyn, men nogle af hendes politiske budskaber har også provokeret en gruppe mennesker.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Politisk angreb
Derfor er hun eller ikke i tvivl om, at det er et politisk angreb.

- Både jeg og politiet formoder, at der er tale om politisk hærværk. Der har også været nogle ting i går morges, hvor der var blevet lagt en sten i vores forhave, mens folk har observeret en mand, der havde parkeret ude foran i langt tid. Så politiet var er allerede i formiddags.

- Tidligere i valgkampen har jeg også fået et par ubehagelige opringninger, fordi jeg lavede et Facebook-opslag om omskæring af drenge, ligesom jeg også har fået brændt valgplakater af, siger Marlene Ambo-Rasmussen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Fyns Politi, der bekræfter episoden.

- Det er nærliggende at tro, at det har noget med hendes politiske virke at gøre, men vi ved det stadig ikke 100 procent, og har ikke fundet gerningsmændene, siger Carsten Arentoft Andersen fra Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Marlene Ambo-Rasmussen er ligesom resten af Venstre-lejren blevet ramt af det elendige V-valg, og det ser derfor ikke ud til, at hun kommer i Folketinget i denne omgang.

Men hun oplyser til Ekstra Bladet, at hun ikke har haft mulighed for at danne sig et overblik.

Marlene Ambo-Rasmussen er rystet efter angrebet (Foto: Pressefoto)
Marlene Ambo-Rasmussen er rystet efter angrebet (Foto: Pressefoto)