Annonce:
Annonce:

Vagt tog imod halvt ton hash

54-årig chauffør tiltalt for fire indsmuglinger af hash til Danmark, hvor et halvt ton blev læsset af hos virksomhed i Greve, hvor en vagt spillede en central rolle

Fire gange blev samlet 800 kilo hash kørt til Danmark i en lastvogn med anhænger, mener politiet. Billedet er fra en anden beslaglæggelse. Foto: Shutterstock
Fire gange blev samlet 800 kilo hash kørt til Danmark i en lastvogn med anhænger, mener politiet. Billedet er fra en anden beslaglæggelse. Foto: Shutterstock
Annonce:
Følg Krimi

800 kilo hash blev smuglet til Danmark i en lastvogn med anhænger og afleveret på to adresser i Herning og Greve, mener politiet.

I Greve blev 510 kilo af hashen modtaget af tre mænd i værkstedshallen på en stor transportvirksomhed, hvor den ene arbejdede som vagt.

Lastvognen blev kørt af en 54-årig udenlandsk chauffør, som mandag stilles for Retten i Roskilde, tiltalt for fire større indsmuglinger af hash. Han nægter sig skyldig.

De tre mænd, der modtog hashen i værkstedshallen i Greve, blev i februar idømt hver tre års fængsel i en tilståelsessag.

Den 30-årige vagt blev dengang også frakendt retten til at arbejde i en vagtvirksomhed. De ankede ikke dommene.

To andre formodede modtagere af 290 kilo hash i Herning får afgjort deres sager ved retten senere.

Fandt hash i Kia Picanto
Ifølge tiltalen mod den 54-årige chauffør blev de 290 kilo hash afleveret i Herning 4. maj sidste år, hvor modtagerne skjulte 115 kilo af partiet i en Kia Picanto, hvor politiet fandt hashen under en ransagning næste dag.

Men indsmuglingerne fortsatte i juni og august, men nu med destinationen Greve. 2. juni kl. 19.35 læssede chaufføren, ifølge tiltalen, 100 kilo hash af i værkstedshallen, hvor de tre dømte tog imod partiet.

7. august kom den 54-årige med endnu 100 kilo hash til de tre dømte, og 18. august kl. 20.45 blev der læsset 310 kilo hash af i værkstedshallen i Greve.

Oprindeligt mente politiet, at indsmuglingerne samlet var på 810 kilo hash, men modtagerne kunne kun tilstå de 510 kilo, som de så blev dømt for.

Tiltalen mod lastvognschaufføren er derfor tilpasset den tidligere dom.

Den 54-årige kræves udvist for bestandigt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: