Annonce:
Annonce:

Vanvidskørsel i leaset bil: Skal betale 900.000 kroner

Ud over at betale et svimlende erstatningsbeløb skal en 55-årig mand dømt for vanvidskørsel også 20 dage i fængsel

Annonce:
Følg Krimi

Det skulle vise sig at blive en dyr fornøjelse, da en 55-årig mand fra Frederiksberg smækkede sømmet i bund og kørte 107 kilometer i timen i en 50-zone.

Retten i Glostrup har nemlig fundet manden skyldig i vanvidskørsel og har idømt ham 20 dages fængsel og en frakendelse af kørekortet, som han må undvære de næste tre år.

Bilen, han kørte i, blev beslaglagt, da den 55-årige blev stoppet af politiet i oktober sidste år, og nu er den blevet endeligt konfiskeret.

Og det er ikke en fem år gammel Toyota Aygo, der er tale om, men derimod en ikke helt billig Mercedes AMG GT 63 S 4Matic. Den var ikke mandens egen, men derimod én, han lejede gennem et leasingselskab.

Dermed får manden oveni fængselsdom og frakendelse af kørekortet også noget af en regning.

Retten har nemlig afgjort, at leasingselskabets erstatningskrav skal imødekommes, og dermed skal den dømte nu betale selskabet 918.375 for tabet af bilen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det lykkedes næsten den 35-årige vanvidsbilist Leroy Harding at stikke af fra politiet i England. I stedet kan han se frem til voldsom dom på 16 måneders fængsel og forbud mod kørsel de næste 11 år.

Det lykkedes næsten den 35-årige vanvidsbilist Leroy Harding at stikke af fra politiet i England. I stedet kan han se frem til voldsom dom på 16 måneders fængsel og forbud mod kørsel de næste 11 år

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: