Vanvittig 'chikane-kørsel': Forfulgte ambulance med 170 i timen

En ambulance på vej til Aarhus blev lørdag aften forfulgt af en personbil, mens den var i fuld udrykning

En ambulance i udrykning på vej til Aarhus, blev lørdag aften forfulgt af en vanvidsbilist. Billedet her er taget ved en anden episode. Arkivfoto: Simon Fals/Ritzau Scanpix
En ambulance i udrykning på vej til Aarhus, blev lørdag aften forfulgt af en vanvidsbilist. Billedet her er taget ved en anden episode. Arkivfoto: Simon Fals/Ritzau Scanpix
Følg Krimi

En bizar episode udspillede sig lørdag aften på den østjyske motorvej E45, da en ambulance blev forfulgt af personbil i høj hastighed.

Det bekræfter Østjyllands Politi over for Ekstra Bladet.

- Vi får et opkald fra en ambulance i udrykning om, at der en personbil, der forfølger den med 150-170 kilometer i timen. Det foregår over en forholdsvis lang strækning.

- Det er rigtig ubehageligt, når man gerne vil ud med hjælpen så hurtigt som muligt, siger vagtchef Morten Bang Rasmussen til Ekstra Bladet.

Den chikanerende personbil overhalede ambulancen og kørte ind for an den.

- Det kan jo være, at man får brug for at bremsen, og hvis der er en der kører ind foran, så kan man risikere endnu et uheld, tilføjer Morten Bang Rasmussen.

Ambulancen var på vej mod Aarhus i nordgående retning, da forfølgelsen skete. Personbilen forfulgte oveni købet ambulancen, efter at den var kørt af E45. Politiet forsøgte efterfølgende at fange chikane-bilisten, men det lykkedes dem ikke.

Østjyllands Politi udsendte få timer efter hændelsen et opslag på Twitter, der beskrev episoden.

- Vi opfordrer alle i trafikken til at respektere udrykningskøretøjer, skriver Østjyllands Politi blandt andet deres i opslag.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU