Vanvittige overvågningsvideoer: Kvindebande slår til igen og igen

Både ansatte og kunder ser måbende til, mens tre kvinder hiver dyrt yogatøj ned fra hylderne og på under ét minut forsvinder med tøj for over 100.000 kroner. Se overvågningsvideoerne her

Se hvordan butikkerne bliver rippet luksustøj for over 100.000 i denne overvågningsvideo. Video: Berkeley Police Dpt. / Fresno Police Dpt.

Igen og igen lykkes det tre kvinder at stjæle eksklusivt yogatøj i Californien for meget store beløb - på meget kort tid.  Det skriver flere amerikanske medier blandt andre CNN og NBC.

Kvinderne, der har store tasker med, går målrettet ind i butikken, hiver ivrigt men målrettet tøjet ned fra hylderne og forsvinder hurtigt ud af de eksklusive yoga- og sportsbutikker Lululemon.

- De er inde og så ude igen. Det hele sker på ét minut. De gik ind i et ventede køretøj efterfølgende, siger politiofficer Byron White fra Berkeley Police Department White til CNN om en af episoderne.

Lululemon har på verdensplan mere end 400 butikker og bare i juli har man registreret 12 episoder, hvor denne tyverimetode er brugt. Politiet anslår, at der er stjålet eksklusivt yogatøj for 850.000 kroner.

Som det ses på overvågningsvideoerne øverst i artiklen gik det den 22. juli ud over en butik i Fresno, mens det den 20. den juli var en butik i Berkeley. Det anslås, at kvinderne ved bare de to episoder slap afsted med yogatøj for henholdsvis 108.000 og 63.000 kroner.