Vanvittigt: Skød fyrværkeri mod ambulances forrude

Politiet lovede føreren af en sølvgrå VW Golf, at man ville gøre alt for at finde frem til hans identitet. Senere samme aften meldte han sig selv

Følg Krimi

Midt- og Vestjyllands Politi bragte torsdag aften en løftet pegefinger af de store og bad en person, der ifølge politiet havde udvist 'uanstændig opførsel' melde sig selv.

'Personer i en VW Golf overhalede en ambulance, hvorefter man fra et sidevindue afskød fyrværkeri mod frontruden af ambulancen. Ambulancen medbragte patient i bårerummet', skrev Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, fortalte til Ekstra Bladet, at eventuelle vidner gerne måtte henvende sig, da føreren af bilen skulle findes.

- Det skete klokken 20.15 i dag, hvor ambulancen er på vej i almindelig kørsel fra Ringkøbing til Regionshospitalet i Herning. Den kører på Dronningens Boulevard i østlig retning.

- På et tidspunkt bliver ambulancen overhalet af en sølvfarvet VW Golf, og det er ukendt hvilken type, men kraftig fyrværkeri bliver derefter affyret mod forruden på ambulancen, så føreren er ved at miste kontrollen. Føreren af ambulancen bliver selvfølgelig dybt chokeret, og bilen forsvinder væk, sagde Ole Vanghøj.

Håbløs opførsel
Han lovede føreren af bilen, at han ville have politiet åndende i nakken fra nu af.

- Vi vil gøre alt for at finde ham. Det er håbløs opførsel, der er noget, man har misforstået, når man gør sådan noget her. Det sprænger skalaen for uanstændig opførsel, sagde Ole Vanghøj.

Trods den voldsomme oplevelse kom ambulancen frem til sin destination.

- De kom godt frem til hospitalet, men føreren af ambulancen er selvfølgelig dybt chokeret, sluttede han af.

Og senere torsdag aften kunne Midt- og Vestjyllands Politi komme med en opdatering på Twitter. Føreren af bilen har meldt sig selv og oplyst, at han har kendskab til, hvem der affyrede fyrværkeriet fra passagersædet på hans bil.

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.