Ven til knivdræbt i opgang: - Jeg har aldrig oplevet ham sur

En nær ven til manden, som tirsdag blev dræbt af knivstik i sin opgang i Søborg, beskriver den afdøde som smilende og med et grin, som gjorde alle glade

Både politiet og ambulancefolk er til stede på Søborg Torv. Video: Mogens Flindt
Følg Krimi

En blot 28-årig mand blev tirsdag formiddag dræbt med kniv i sin opgang i Søborg. Blot få timer senere blev en 23-årig mand anholdt.

Den anholdte, som er underlagt navneforbud, er sigtet for manddrab og for at have påført den afdøde adskillige knivstik i bryst og ansigt. Han sidder nu varetægtsfængslet i fire uger.

Pårørende til den afdøde er selvsagt chokerede over tragedien.

En nær ven, som Ekstra Bladet har været i kontakt med, vil gerne fortælle om den afdøde under den forudsætning, at der ikke bliver spurgt ind til hverken den afdøde, ham selv eller til sagen som helhed.

- Han var en smilende og glad person med et meget karakteristisk grin, som gjorde alle omkring ham glade, fortæller vennen, der ønsker at være anonym.

Artiklen fortsætter under billedet

Der var lagt blomster foran den ejendom, hvor drabet fandt sted. Foto: Mogens Flindt
Der var lagt blomster foran den ejendom, hvor drabet fandt sted. Foto: Mogens Flindt
 

- Jeg har aldrig oplevet ham sur eller vred, eller at han gjorde nogen fortræd. Hvis der var den mindste optræk til ballade, var han den første, som søgte væk, fortsætter han.

Vennen oplyser desuden, at den afdøde havde fast arbejde, og at han gik meget op i fodbold. Alle, som kendte ham, er ifølge vennen meget berørte over tabet.

- Der er kun gode minder om ham. Vi er fuldstændig uforstående over for hændelsen og har endeløse spørgsmål, fortæller vennen, der beskriver den afdøde som en, der ikke rodede sig ud i problemer.

- Jeg har aldrig oplevet, at der skulle være folk efter ham. Jeg forstår ikke, at man som menneske kan rende rundt og lege Gud på den måde, som det er blevet gjort; på en sådan grotesk måde, afslutter vennen.

Ekstra Bladet var onsdag forbi det boligkompleks, hvor drabet fandt sted.

Her var der lagt blomster og tændt stearinlys til ære for den afdøde, og i opgangens stueetage var der spor af blod på gulvet. Det var angivelig her, at liget af den afdøde blev fundet af tilfældige forbipasserende.

Artiklen fortsætter under billedet

Liget af den knivdræbte blev fundet i opgangen af tilfældige forbipasserende. Plamagerne på gulvet er angivelig blodspor fra afdøde. Foto: Mogens Flindt
Liget af den knivdræbte blev fundet i opgangen af tilfældige forbipasserende. Plamagerne på gulvet er angivelig blodspor fra afdøde. Foto: Mogens Flindt
 

Beboerne i ejendommen beskrev den afdøde som en stille fyr, der for det meste passede sig selv. Han var af dansk-libanesisk oprindelse og boede i en etværelses lejlighed på fjerde sal.

Flere, som Ekstra Bladet talte med, fortalte desuden, at drabet måtte være foregået i stilhed, da de ikke havde bemærket noget usædvanligt tirsdag formiddag.

Selve området omkring gerningsstedet har tidligere dannet ramme om forskellige opgør i det kriminelle miljø, men politiet vurderer ikke, at knivdrabet har forbindelse til konflikter i rocker- eller bandemiljøet.

Politiets teknikere ved gerningsstedet, hvor den 28-årige mand blev dræbt i tirsdag formiddag. Foto: Mogens Flindt
Politiets teknikere ved gerningsstedet, hvor den 28-årige mand blev dræbt i tirsdag formiddag. Foto: Mogens Flindt

Knivdrab i Søborg: Politiet anholder 23-årig

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller