Vicevært til dræbt kvinde: Jeg besøgte hende i torsdags

Så sent som i torsdags var vicevært Henning Larsen på besøg i den 23-årige kvindes lejlighed

Politiet har afspærret ind til den 23-åriges lejlighed. I ejendommen er der fælles toilet i opgangen. Foto: Ole Frederiksen
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Den 23-årige kvinde, som natten til lørdag blev tæsket ihjel i sin lejlighed på Søgårdsvej i Svendborg, har boet på stedet i knap fem år.

Det fortæller vicevært Henning Larsen, som Ekstra Bladet har været i dialog med.

Han har jævnligt været forbi og har besøgt hende med poletter til ejendommens fælles vaskeri, og han har kun det bedste at sige om hende.

- Hun var en ganske almindelig ung kvinde, som altid har været sød og venlig over for mig. Jeg er virkelig chokeret, siger Henning Larsen.

Det kommer totalt bag på ham, at noget så dramatisk er sket i en af de godt 100 lejemål, som han har tilsynet med i Svendborg.

- Jeg var på besøg hos hende så sent som i torsdags. Hun havde ringet til mig, fordi hun manglede vaskepoletter. Og dem var jeg forbi med, siger Henning Larsen.

Han fortæller også, at han kun har det bedste at sige om kvinden, som ifølge Fyns Politi fredag aften var oppe at skændes med sin jævnaldrende kæreste. Skænderiet var så alvorligt, at kæresten slog og sparkede kvinden så voldsomt, at hun nogle timer senere mistede livet på Odense Universitets Hospital.

Ifølge viceværten var kvinden den eneste, som var registreret på adressen.

23-årig kvinde slået ihjel med de bare næver: Kæresten var jaloux

Nabo vidste heller ikke noget
Kæresten er blevet anholdt af politiet og fremstilles klokken 12.30 i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Han har over for politiet erkendt vold, som altså medførte døden.

- Jeg anede ikke, at hun havde en kæreste. Og jeg har her til morgen klokken 8 også talt med en anden beboer i ejendommen. Hun fortæller mig, at hun heller ikke anede noget om, at hun havde en kæreste, fortsætter Henning Larsen.

Det var oppe bag kvisten, at den 23-årige kvinde blev fundet af sin nabo i så ilde forfatning, at hun senere blev konstateret død. Foto: Ole Frederiksen
Det var oppe bag kvisten, at den 23-årige kvinde blev fundet af sin nabo i så ilde forfatning, at hun senere blev konstateret død. Foto: Ole Frederiksen

- Da jeg var på besøg i torsdags, var der også en anden i lejligheden. Og en hund, som jeg vidste ikke var hendes. Men ellers gav jeg bare poletterne til hende. Det var fint, og jeg gik igen, forklarer Henning Larsen til Ekstra Bladet.

Kæreste var klar til anholdelse
Fyns Politi fik klokken 1.37 natten til lørdag en anmeldelse fra naboen til den nu dræbte 23-årige kvinde. Det viste sig, at kvindens kæreste havde banket på hos naboen og ville have ham til at ringe efter politi og ambulance.

Kvinde tæsket til døde: 'Jeg føler faktisk lidt skyld'

Herefter gik den 23-åriges kæreste ned på gaden, hvor han gav sig til at vente på politiet. Han var ifølge vicepolitiinspektør Henrik Justesen klar til at blive anholdt.

Imens gik naboen ind til den 23-årige kvinde, har han fortalt til BT. Der mødte ham et forfærdeligt syn.

- Hun blødte over det hele og kunne ikke trække vejret, så jeg stak en finger i munden på hende for at åbne luftvejene, siger naboen til BT.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.