Annonce:
Annonce:

Vidne forsvundet i sag om trafikdrab: Nu har politiet en særlig appel

Flere henvendelser i sag om flugtbilist, der påkørte og dræbte cyklist - men vigtigt vidne er som sunket i jorden. I tv-indslaget ses den mørke flugtbil og vidnets hvide vogn med lad komme kørende på vejen og er her markeret med røde pile

Annonce:
Følg Krimi

Trods flere efterlysninger af et vigtigt vidne i en sag om et trafikdrab, er vidnet som sunket i jorden.

Derfor retter politiet nu en særlig appel til håndværkere, folk på byggepladser eller andre, der kan hjælpe i håbet om at opspore vidnet.

Vidnet sad bag rattet i en hvid såkaldt mandskabsvogn med trælad, da han om aftenen den 5. april kørte nær Christmas Møllers Plads på Amager bag i en mørk personbil. Den mørke personbil havde netop påkørt en cyklist og flygtede fra stedet.

Manden i den hvide mandskabsvogn vendte tilbage til ulykkesstedet og fortalte en politimand, at han havde haft taget et billede af den mørke flugtbil, og aftalen i de hektiske minutter, hvor politimanden skulle køre eskorte for ambulancen med den kvæstede cyklist var, at vidnet skulle sende det foto til politimandens mobiltelefon.

Politiet hørte dog aldrig fra vidnet.

Annonce:

- Det kan skyldes en misforståelse, at han har fået noteret et forkert nummer eller andet, men det er vigtigt, at vi får kontakt med ham, har politiet tidligere sagt.

Cyklisten døde

Efter ulykken døde cyklisten, den 41-årige Torber Berner. Han efterlader sig to små børn. 

Station 2 og Ekstra Bladet.dk omtalte sagen i fredags, og de nye efterlysninger med billeder af flugtbilen og vidnets bil har ført til adskillige henvendelser til politiet i sagen.

- Dog har vidnet ikke meldt sig. Det undrer os, men det er muligt, at han bare ikke har set efterlysningerne af sig. Han kunne jo også være på ferie, siger efterforskningsleder af sagen, René Rølling, Københavns Politi, Station City til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Man tænker at vidnet må have andre om den oplevelse, han havde den aften, og at han så flugtbilen. Hvis han er håndværker har han måske snakket med kolleger om det i en frokoststue eller på en byggeplads. Eller har vist billedet af flugtbilen fra sin telefon til nogen. Nogen kan også ud fra billedet af den hvide mandskabsvogn med trælad have en idé om, hvem han er. Vi håber, at andre omkring vidnet kan hjælpe os med at opspore ham, lyder appellen fra René Rølling.

Vidnets bil en hvid mandskabsvogn med trælad. Foto: Politiet
Vidnets bil en hvid mandskabsvogn med trælad. Foto: Politiet

Efter omtalen af den voldsomme og tragiske sag har politiet fået flere tips om selve flugtbilen.

Ulykken skete i krydset Ved Stadsgraven/Amagerfælledvej kort ført klokken 21 den 5. april. Familiefaderen Torben Berner kom cyklende, da en større sort personbil påkørte ham og flygtede.

Cyklisten blev bragt på hospitalet livsfarligt kvæstet og døde seks dage senere.

Familiefar døde: Her forsvinder flugtbilen

Den sorte bil forsvandt efter ulykken ad Amagerfælledvej og kørte til højre ad Amager Boulevard.

Bilen er beskrevet som muligvis af SUV-typen eller som firehjulstrækker. Den havde en såkaldt papegøje-nummerplade med gult i venstre side og muligvis et registreringsnummer, som begynder med AC.

Har du oplysninger i sagen eller kender det vigtige vidne, kontakt Københavns Politi på 114.

Den sorte flugtbil er endnu ikke fundet. Foto: Politiet
Den sorte flugtbil er endnu ikke fundet. Foto: Politiet
 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: