Vidne: Peter Madsen smidt ud af S/M-klub

Det var dog ikke, fordi han var ekstrem, men fordi han ikke passede ind, forklarede vidne

Ekstra Bladet følger sagen tæt. Få seneste opdatering her. Producer: Martin Lorentsen

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet): Peter Madsen blev udmeldt af S/M-klubben Det Sorte Selskab for sytten et halvt år siden. 

Det fortalte en mand, der har været tilknyttet Det Sorte Selskab i en årrække og stadig begår sig i de seksuelle subkulturer og fetischmiljøet. 

Det Sorte Selskab er en privat forening for folk, der er interesseret i at udforske lege med BDSM. De screener folk i forhold til, om folk passer ind, og det er en forening, hvor man kan blive udmeldt igen, hvis bestyrelsen føler, man ikke passer ind.

- Normalt er vi meget diskrete. i dette tilfælde har jeg fået lov til at sige ja. Peter Madsen var medlem i 2000, siger vidnet på spørgsmål om, hvorvidt Madsen var medlem af selskabet.

Vidnet fortæller, at Peter Madsen blev smidt ud inden for det første halve år. Udmelding kan enten skyldes, at man har været grænseløs og ekstrem, eller at man ikke bidrager og passer ind.

- I Peter Madsens tilfælde var det det sidste. Der var intet ekstremt eller farligt. Det var en stille og rolig person. Men vi fandt ud af, at det var mere en interesse og fascination, mere end det var en seksuel lyst forklarede vidnet, der var en rolig mand med briller og en lyseblå pullover.  

Seksualitet kan udvikle sig
- Har du erindring om, om Peter Madsen var hyppig deltager, spurgte forsvarer Betina Hald Engmark.

- Jeg kan huske ham stå i baren og være afslappet, forklarede vidnet, der også ved, at Peter Madsen kom til fetischfester i ManiFest.

Efter Peter Madsen blev anholdt, kontaktede vidnet selv politiet og lavede også en rundringning til andre sexklubber for at høre, om de kendte Peter Madsen.

- Der var meget få, der havde hørt om Peter Madsen, og der var ikke nogen, der havde bemærket noget, sagde han.

Da anklageren overtog afhøringen, spurgte han opklarende, om det var korrekt, at det var 17½ år siden, at Peter Madsen var medlem af Det Sorte Selskab, hvilket han bekræftede.

- Oplever du, at folk kan udvikle deres seksualitet over tid, spurgte anklager Jakob Buch-Jepsen.

- Ja, nogle er interesseret i noget over tid eller hele deres liv. Nogle udvikler også andre fascinationer, svarede han.

Foto: Sonny Windstrup Krimi Filminstruktør: Madsen sammenlignede sig med mordmistænkt

Jakob Buch-Jepsen er sagens anklager. Foto: Stine Tidsvilde
Jakob Buch-Jepsen er sagens anklager. Foto: Stine Tidsvilde

Forsvarer Betina Hald Engmarks ankommer til Københavns Byret. Foto: Scanpix/Ritzau Krimi Madsen-sagen: Forsvarer såede tvivl om dødsårsag

'Han virkede som den mindst rystede af os', forklarede et vidne, der var med til at hive Peter Madsen op af vandet. Privatfoto. Krimi Her bliver han reddet op: 'Vi var mere rystede end Peter Madsen'

Peter Madsen nægter drab og seksuel mishandling af Kim Wall Foto: Sonny Windstrup Krimi Her er detaljerne: Derfor stak jeg Kim

1 af 2 Her ses Peter Madsen, da han stadig kun var Raket-Madsen, der gjorde klar til testaffyring i Copenhagen Suborbitals-tiden. Foto: Jens Dresling
2 af 2 Foto: Sonny Windstrup