Vidner i sag om bandetrusler: De gik efter en speciel betjent

Politividner fortæller, at bandefolk havde rettet utilfredshed mod særligt en betjent

Se klippet: Politiets indsatsleder beder de fremmødte LTF'ere foran retten om at fjerne deres maskering.

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet): I dag er bandebossen, Shuaib 'Shebi' Khan i retten i en sag om trusler rettet mod en betjent, der ifølge anklageskriftet faldt ved midnatstid natten mellem 31. august og 1. september.

Shuaib 'Shebi' Khan nægter sig skyldig.

Betjenten, der var målet for truslerne, har vidnet i ved dagens retsmøde, og det har flere af de andre betjente, der deltog ved den pågældende politiindsats også.

Bandeboss nægter sig skyldig i sag om trusler

Og her man ikke tvivl. Bandefolkene med Shuaib Khan i spidsen var sure på særligt den betjent, der senere var mål for truslerne, der er omtalt i anklageskriftet.

- Det var tydeligt, at det var ham, de var sure på, og ikke os andre, sagde en yngre kvindelig betjent ved dagens retsmøde.

- Jeg opfattede det klart som trusler. Det var ubehageligt, forklarede hun.

Den kvindelige betjent deltog ikke ved selve visitationerne, da hun er kvinde. Derfor stod hun uden for den opgang, hvor visitationerne, blev udført.

Også den betjent, der sammen med den pågældende betjent deltog ved visitationerne, har vidnet ved dagens retsmøde:

- Der var to, da vi ankom til Blågårds Plads. Så stimlede de sammen og i løbet af to-tre-fire minutter så var der i alt otte-ti LTF'ere, forklarede betjenten, der yderligere fortalte, at Shuaib Khan, var den fjerde af fem, der blev visiteret.

- Han virkede irriteret på min kollega. ’Har du problemer med LTF, har du problemer mig, sagde han. Han nidstirrede ham også, forklarede betjenten.

Stemningen blev dårlig. Han pegede på min kollega.

- Jeg er ikke tvivl om, at det er ham de peger på. 'Du skal passe på din ryg. Det er dig'.