Vidner på campingplads: Dybt chokerende at vågne op til

Parret Sonny og Hanne så en mand blive anholdt på campingpladsen. De ved dog ikke, om det er gerningsmanden bag et drab og et drabsforsøg

Følg Krimi

Har du oplysninger i sagen kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

To campister på Stjerne Camping i Vejers nord for Esbjerg fik en chokerende opvågning her til morgen.

Her er der fundet mindst en person dræbt, mens en anden er i kritisk tilstand. Vicepolitiinspektør Bent Thuesen siger til Lokalavisen, at der er tale om to mænd, og Torben Kloster fra lokalpolitiet i Varde fortalte tidligere på formiddagen til Ritzau, at 'man blev kaldt ud til nogle mennesker, der lå i en blodpøl'.

Parret Sonny og Hanne fortæller til Ekstra Bladets mand på stedet, at de overværende anholdelsen af en mand i morges. De så først seks betjente, der kom løbende ned mod campingvognen.

En dræbt - en i livsfare: Det sker der lige nu ved campingpladsen

Det er stort politi-opbud ved camping-pladsen. Foto: Christer Holte
Det er stort politi-opbud ved camping-pladsen. Foto: Christer Holte
 

- Han står der, og de siger 'læg dig ned', fortæller Hanne.

Anholdelsen skete uden noget større dramatik. De ved ikke, om der er tale om gerningsmanden til de voldsomme begivenheder på campingpladsen.

Parret beskriver manden som en stor og robust midaldrende mand, der er lidt huleboeragtig, holder sig meget for sig selv, men altid har virket venlig. De har ikke snakket meget med ham, men han har enkelte gange spillet bold på boldbanen med børn og voksne. Han er fastligger i en campingvogn med et lille fortelt.

Foto: Christer Holte
Foto: Christer Holte

Fanget bag afspærring
- Det er selvfølgelig dybt chokerende at vågne op til det her, siger de.

Campingvognen ligger et stykke fra gerningsstedet, og der er masser af afspærring. Ekstra Bladet taler med Sonny og Hanne gennem et hegn, fordi de er fanget bag afspærringen - og hverken kan forlade stedet for at gå på wc eller hente vand.

Parret Hanne og Sonny er fanget bag politiets afspærring. Ekstra Bladet talte med dem gennem et hegn. Foto: Christer Holte
Parret Hanne og Sonny er fanget bag politiets afspærring. Ekstra Bladet talte med dem gennem et hegn. Foto: Christer Holte

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter, at en person er fundet dræbt på campingpladsen, og en person er i kritisk tilstand og fløjet med helikopter til behandling på Odense Universitetshospital.

Derudover skriver de, at de efterforsker sagen som en forbrydelse, og at en person er anholdt i sagen. De har ikke yderligere oplysninger.

Foto: Christer Holte
Foto: Christer Holte

En af politiets droner er sendt i luften og svæver over campingpladsen. Kriminalteknikere er ankommet.

Åse, der er medejer af campingpladsen, er ligesom alle på pladsen, indenfor politiets afspærringen og oplyser ganske kort til Ekstra Bladet telefonisk, at hun og andre er blevet bedt om at holde sig væk fra det sted på pladsen, hvor begivenhederne er sket. Nogle gæster kom til hovedbygningen, fordi de havde hørt eller set noget, og de havde slået alarm til politiet, som hurtigt var fremme.

- Det er en rigtig trist situation, siger hun blot, men har ikke yderligere oplysninger.

Foto: Christer Holte
Foto: Christer Holte

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.