Vil ikke have nøgenfotos ud

Ghislaine Maxwell ønsker ikke, at hemmelige nøgenfotos og sexvideoer slipper ud i offentligheden

I dokumentaren ‘Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ står en række kvinder frem og anklager Epstein for overgreb, og flere af dem mener også, at Ghislaine Maxwell var vidende om og i nogle tilfælde deltog i overgrebene. Se traileren til dokumentaren her. Video: Netflix.
Følg Krimi

Ghislaine Maxwell og hendes stab af forsvarere kæmper for øjeblikket ihærdigt for at forhindre, at en række nøgenbilleder og sexvideoer slipper ud i offentligheden.

Ghislaine Maxwell var kæreste og samarbejdspartner med finansmanden Jeffrey Epstein, som for snart et år siden tog sit eget liv i en fængselscelle. Han var anklaget for et omfattende seksuelt misbrug af piger og unge kvinder.

Maxwell selv sidder fængslet i et fængsel i New York. Hun sigtes blandt andet for at have skaffet helt unge piger og kvinder til Jeffrey Epstein. Maxwell deltog ifølge sigtelserne også selv fysisk i nogle af de seksuelle overgreb.

Civile retssager
Mandag bad kvindens forsvarere retten om at forbyde, at 'fortrolig information som nøgenbilleder, sexfotos og videoer' på nogen måde må offentliggøres.

Anklagemyndigheden vil senere - formentligt tirsdag - komme med sit indlæg i sagen.

Hemmelige dokumenter skal offentliggøres

Forsvarerne frygter blandt andet, at billeder og videoer vil blive brugt i civile søgsmål mod Ghislaine Maxwel. Blandt andet vil et af Epsteins ofre, Virginia Roberts Giuffre, angiveligt lægge sag an mod Ghislaine Maxwell.

Kvinden, der i dag lever i Australien, hævder, at hun blev tvunget til at dyrke sex med prins Andrew i en alder af kun 17 år. Andrew nægter alle anklager.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
 

Fandt stakke af billeder
I sidste uge forsøgte Ghislaine Maxwells advokater at få nedlagt forbud mod, at anklagere, politifolk og ofrenes advokater må omtale eller kommentere sigtelserne mod hende, oplyser nyhedsbureauet AP og avisen The Telegraph.

Arkivfoto: Alan Davidson/Shutterstock
Arkivfoto: Alan Davidson/Shutterstock
 

I forbindelse med anholdelsen af Jeffrey Epstein blev hans ejendomme ransaget. Her fandt politifolk stakkevis af nøgenfotos og videoer.

Trump sender kontroversiel hilsen til fængslet Epstein-veninde

 

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.