Vild nabostrid i Nordsjælland

Politiet måtte rykke ud to gange i forbindelse med nabostrid

Den 54-årige blev så arrig, at han kastede med brændestykker efter naboen. Foto: Nordic photos
Den 54-årige blev så arrig, at han kastede med brændestykker efter naboen. Foto: Nordic photos

En årelang nabostrid om en vej i Hillerød endte i torsdags med, at en 54-årig mand måtte med på politistationen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Omkring klokken 08.30 torsdag morgen lagde manden grene rundt om en af sine naboers bil for forhindre, at naboen kørte fra stedet. Naboen tilkaldte derfor politiet, der måtte rykke ud og udrede situationen.

Men få timer efter var den gal igen.

- Vi får en anmeldelse om, at den pågældende mand er noget oppe at køre og råber og skriger af sin nabo. Han kaster desuden med 30 cm lange brændestykker efter naboen og har igen spærret vejen, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi, Hans Jakob Rechendorff, til Frederiksborg Amts Avis.

Den 54-årige måtte derfor en tur med på politistationen, hvor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt overtrædelse af beredskabslovgivningen, fordi vejen ikke var fremkommelig for udrykningskøretøjer.

Den bitre nabostrid bunder angiveligt i et spørgsmål om vejen, som den 54-årige mener, at han ejer og dermed har eneret til.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis har den 54-årige flere gange før været i karambolage med naboerne på vejen, ligesom at politiet har været tilkaldt før.

Den 54-årige er tidligere tiltalt for 26 forhold - blandt andet at have forsøgt at spærre vejen ved at placere en møgspreder, en to meter lang betonklods, en palle og en fem meter lang gren, flere køleskabslåger, et frakoblet påhængskøretøj, et tre meter langt grantræ, kegler og minestrimmel samt placeret trådhegn på vejen.