Vild video: Stærk mand nedlægger tog-bølle med kvæler-greb

Adrian Kaczmarek greb resolut ind, da en påvirket mand generede folk i amerikansk subway

Følg Krimi

'Fedt, klon ham 500 millioner gange og så kan vi rent faktisk redde den vestlige civilisation', sådan lyder en af de mange anerkendende kommentarer til en Youtube-video, der er blevet set over en million gange de seneste par dage.

I videoen ser man hvorledes den 25-årige Adrian Kaczmarek griber resolut ind, da en påvirket mand generer de andre passagerer og situationen er ved at eskalere til vold:

- Jeg var bekymret for min egen og de andre passagerers sikkerhed. Det var ikke til at vide om han havde en pistol eller en kniv, fortæller Adrian Kaczmarek til NBC Los Angeles.

- Til sidst er situationen ved at eskalere. Manden bliver fysisk og begynder at skubbe til folk. Hele situationen kunne eksplodere, så jeg tænkte at det bedste jeg kunne gøre var at overmande ham.

Adrian Kaczmarek greb ind ved at tage kvæler-greb på den ophidsede mand indtil han besvimer. Herefter sørgede han for at manden blev liggende indtil næste station i subwayen Culver City Expo i Los Angeles.

Den nedlagte mand - der var påvirket af alkohol og stoffer - blev arresteret ved næste station.

Læs også historien om cafégæsten, der tog sagen i egen hånd, da han så, hvordan en af de andre gæster behandlede en kvinde. For den tidligere krigsveteran, blev behandlingen af kvinden alt, alt for meget, så han valgte at give fyren en lærestreg, han formentlig kommer til at huske i meget, meget lang tid.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+