Ville dræbe mand med bil: Her er dommen

Den 23-årige, der i juni sidste år med sin bil, forsøgte at dræbe en anden 24-årig mand fik i dag i retten i Glostrup seks et halvt års fængsel

Følg Krimi

RETTEN I GLOSTRUP (EKSTRA BLADET): Seks et halvt års fængsel er straffen til den 23-årige mand, der i juni sidste år forsøgte at dræbe en 24-årige mand fra en rivaliserende bandegruppering.

I sin bil kørte han af Tårnvej i den Københavnske forstad Rødovre. Med over 60 km i timen pløjede han den 24-årige mand ned, som efter ulykken var i livsfare.

Tidligere på dagen kendte et enigt nævningeting og domsmænd, den 23-årige, Emre Akdag, skyldig i forsøg på manddrab. Og netop nu er han blevet idømt seks et halvt års fængsel. Desuden må han ikke erhverve kørekort igen.

Han sad roligt ved siden af sin forsvarer - lænet godt tilbage i stolen.

Retten lagde til grund, at der var tale om en meget alvorlig personpåkørsel, og et drabsforsøg, der er sket i bandemiljøet,

Hvad der også for retten var en skærpende omstændighed var, at den 23-årige mand også havde udsat ni børnehavebørn og to pædagoger for fare, da de stod og ventede på bussen den dag i juni sidste år. Sammen med den lange række af færdselsovertrædelser endte retten altså på seks et halvt år.

Den 23-årige valgte at anke dommen.

De tre andre tiltalte i sagen, som blev kendt skyldige i at have bortskaffet den bil, som blev brugt til at pløje det 24-årige offer ned med, fik alle 40 dages fængsel. 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale