Ville købe iPhone til datter: Far stukket med sværd

En far blev mandag aften stukket med et sværd, da han ville købe en iPhone 6 til sin datter, som var med

En far og hans datter ville købe en iPhone 6, men det endte med at gå gruelig galt, da faren blev stukket med et sværd mandag aften omkring klokken 20.15.

Faren havde fået kontakt til sælgeren gennem Gul og Gratis, og episoden fandt sted ved Båring Strand nær Middelfart på Fyn, da han og datteren kom ud til den aftalte adresse.

Det skriver Fyens.dk.

Datteren blev siddende i bilen, da faren gik op mod hoveddøren, hvor han dog stoppede op. Han så, at der ved bagsiden af huset stod en person med en elefanthue på. I hånden havde han et buet sværd på omkring 50 centimeter.

Faren gik derfor tilbage mod bilen.

- Manden med huen går med og siger noget i retning af "kom med pengene", siger politiassistent Jan Hovgaard Christensen til Fyens.dk.

Faren sagde, at han ikke havde nogen penge, og så råbte den maskerede mand efter en anden mand, der dukkede op med noget, der lignede et håndvåben.

Da faren satte sig ind i bilen, åbnede den maskerede mand med sværdet bilen i passagersiden og sagde: "hit med pengene".

Han svang sværdet og ramte faren i venstre hånd, så han fik en dyb flænge i håndroden og i tommelfingeren foruden nogle mindre rifter.

- Manden kaster så to 500 kroner-sedler ud, og dem tager manden med sværdet, siger Jan Hovgaard Christensen.

Den ene gerningsmand havde kontakt til faderen gennem et telefonnummer fra et taletidskort. Det gør det sværere at finde frem til ejeren ifølge Jan Hovgaard Christensen.

Den ene gerningsmand beskrives som dansk af udseende, 18-20 år med rødt og uglet hår og 165-175 centimeter høj.

Den anden er dansk af udseende, har samme alder og højde. Ligesom den første gerningsmand bar han sort trøje og sorte bukser.