Vinterbadere taget med bukserne nede

Adskillige corona-bøder er blevet uddelt i weekenden

5. januar blev risikoniveauet hævet fra niveau fire til niveau fem, hvilket er det højeste niveau. Desuden blev der præsenteret nye, strengere restriktioner, som nu forlænges
Følg Krimi

17 vinterbadere blev søndag konfronteret af politiet ved Himmelsøen på Darupvej i Roskilde.

En borger havde anmeldt vinterbaderiet, og en patrulje blev sendt til søen, hvor deltagerne blev sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet.

Ved politiets ankomst befandt alle 17 personer sig i søen i et afgrænset område, hvor der var slået hul i isen. Deres tøj lå i et shelter tæt ved.

Deltagerne, som var i alderen 26 til 51 år, kan nu se frem til at modtage en bøde.

Travl corona-weekend
Midt- og Vestsjællands Politi melder i døgnrapporten, at borgere har anmeldt flere overtrædelser af corona-restriktionerne hen over weekenden.

Fredag kontaktede en person politiet for at fortælle, at en massør holdt åben, og ganske rigtigt: Da politiet nåede frem, traf de både den 47-årige kvindelige massør og en kunde. Hun får nu en bøde.

Det samme får de grupper af unge, der var samlet henholdsvis fredag og lørdag. Om fredagen fik politiet en anmeldelse om en større forsamling mennesker ved en tankstation på Københavnsvej i Roskilde. Da patruljen ankom, forlod flere af dem stedet med det samme. Tilbage var ni personer i alderen 17-26 år, som blev sigtet.

Lørdag aften havde en gruppe unge tændt bål ved den gamle remise for enden af Skovbogade. Politiet sigtede seks personer i alderen 15-16 år, og de vil modtage en bøde.

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind