Virkelighedens Prison Break: Seks fanger flygter via toilet

De seks fanger stak af over julen. En af dem er stadig på fri fod

Se hvordan de seks fanger stak af her. Video: Kamera One
Følg Krimi

Seks minutter. Så lang tid tog det seks amerikanske fanger at flygte fra et arresthus i Cocke County, Tennessee på en facon, der kunne minde om noget fra en film.

Flugten kunne lade sig gøre takket være et utæt vandrør bag et toilet, fortæller sherif i Cocke County Armando Fontes til ABC News.

- Boltene, der holdt det på plads, var gennemrustne, og der var skader på betonen på grund af rørarbejde, forklarer Armando Fontes.

Derfor havde fangerne nemt ved at flå toilettet ud af væggen og få adgang til et hulrum i muren. Derfra kunne de slippe ud i friheden gennem en stållåge på murens yderside og dermed flygte fra den celle, som de delte med 17 andre fanger.

Spektakulær fangeflugt: - De har helt sikkert fået hjælp

Det vides ikke om nogle af de øvrige fanger hjalp med flugten, der fandt sted mellem 24. og 25. december klokken cirka 01.30 lokal tid.

Fem ud af seks tilbage bag tremmer
Flugten blev opdaget næste morgen under optællingen, hvor man opdagede at nogle fanger manglede, og kunne se at der var pillet ved toilettet, som ellers var forsøgt sat pænt på plads igen.

Fem af de seks flugtfanger er allerede tilbage i arresthuset, men den sjette, 54-årige David Wayne Frazier, er stadig på fri fod. Han sad varetægtsfængslet for groft røveri og ulovlig våbenbesiddelse som tidligere straffet, og anses som værende farlig, oplyser politiet, der arbejder hårdt på at putte Frazier bag tremmer igen.

54-årige David Wayne Frazier er stadig på fri fod. Politifoto
54-årige David Wayne Frazier er stadig på fri fod. Politifoto
 

- Vi gør alt hvad vi kan for at fange denne person. Vi giver ikke op før han er tilbage i forvaring, lyder det.

 For tre måneder siden lykkedes det mordmistænkte Alonso Perez at slippe ud af et par håndjern og stikke af gennem loftet fra et forhørslokale hos Las Vegas Police. Se flugten fanget på overvågningsvideo her.

Ren Houdini: Bryder ud af håndjern og stikker af gennem loftet  

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+