Annonce:
Annonce:

Vold på Kulturbroen: Politiet efterlyser gerningsmand

Nordjyllands Politi efterlyser formodet gerningsmand og vidner til en voldsepisode, der fandt sted på Kulturbroen lørdag 4. marts

Den formodede gerningsmand beskrives som muskuløs af bygning, med skæg og iført sort tøj. Foto: Nordjyllands Politi
Den formodede gerningsmand beskrives som muskuløs af bygning, med skæg og iført sort tøj. Foto: Nordjyllands Politi
Annonce:
Følg Krimi

Natten til lørdag 4. marts fandt en voldsepisode sted på Kulturbroen, der forbinder Aalborg og Nørresundby. Derfor efterlyser Nordjyllands Politi den formodede gerningsmand og en kvindelig cyklist, der var vidne til hændelsen.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Omkring klokken 01.49 cyklede en 24-årig mand sammen med sin kæreste på Kulturbroen fra Aalborg mod Nørresundby. Her mødte parret fire unge mænd, der kom gående i den modsatte retning.

- 'Parret har forklaret os, at én af de fire mænd forsøgte at blokere dem vejen, hvorefter parret bad ham flytte sig. De tre andre mænd gik straks videre, men denne ene mand tildelte herefter uden videre den 24-årige mand flere slag i ansigtet og forlod så stedet. Det 24-årige offer modtog efterfølgende lægebehandling,' fortæller politikommissær Simon Hjorth Jacobsen.

Herudover oplyser politikommissæren, at de ikke har videooptagelser af episoden, men er i besiddelse af overvågning og billeder af den formodede gerningsmand.

Han beskrives som 20-25 år, cirka 185 centimeter høj, muskuløs af bygning, mørkt hår og med skæg. Derudover var han iført sort tøj, da overfaldet skete.

Søger vidne
Nordjyllands Politi oplyser desuden, at de ønsker kontakt med en kvindelig cyklist, der stoppede op på sin cykel på broen, da overfaldet skete.

Af den grund vurderer de, at hun kan have oplysninger, der er relevante for sagen.

Hvis man har oplysninger om den formodede gerningsmand eller mener at vide, hvem vidnet er, opfordrer politiet til at ringe 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: