Voldelige unge hærger lokalområde: En storm af hærværk, vold, tyveri og trusler

En gruppe på 15 unge mennesker hærger lokalområdet omkring Skanderborg med vold, trusler, hærværk og trusler - det får nu kommunen til at reagere

Ved du noget eller kender du mere til sagen, så hører vi meget gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Politiet og politikerne i Skanderborg har fået nok.

I over et halvt år har en gruppe på 15 unge mennesker hærget Hørning, Galten, Ry, Skanderborg og Sdr. Ege, og det får nu byrådet til at gå ind i sagen.

Det skriver TV2 Østjylland.

Byrådet har netop fået følgende orientering.

'Gruppen efterlader sig, hvor de end opholder sig, et spor af hærværk, vold, tyveri, konflikter, trusler og brug af narkotiske stoffer og skaber en høj grad af utryghed omkring sig', lyder det i en nylig orientering til byrådet i Skanderborg.

Der er ikke oplyst mere om de 15 personer, men det forlyder, at der er tale om en gruppe unge fra Hørning, Skanderborg og Aarhus.

Og det har nu også fået politiet til at gå ind i sagen.

- Vi har set nogle personer, der går igen forskellige steder. Der er nogle, vi har mødt flere gange ved flere forskellige lejligheder i flere forskellige byer. Det er klart, at det skaber en utryghed, og det er derfor, vi kommer ind i billedet.

- Hvis man som almindeligt ungt menneske på vej i sportshallen føler sig utryg, så er det uheldigt, og det er ikke sådan, det skal være, siger politiinspektør hos Sydøstjyllands Politi Michael Weiss til TV2 Østjylland.

Også SSP samt personer fra Den Matrikelløse Klub (en ungdomsklub i området, red.) har været involveret i et forsøg på at tøjle de unge.

Ved du noget eller kender du mere til sagen, så hører vi meget gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)