Voldsmænd sprængte trommehinder på offer på Djursland

Politiet har anholdt to for overfald på 36-årig, der fik en brækket næse og sprængte trommehinder

En 36-årig mand fra det sydlige Djursland fik en særdeles hårdhændet behandling, da han tidligere på ugen blev opsøgt af flere voldsmænd. Blandt andet fik manden sprængt sine trommehinder.

Østjyllands Politi har nu anholdt to mænd i sagen, og de vil fredag formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers med krav om varetægtsfængsling.

- De er blevet anholdt i går, og vi vil bede om lukkede døre ved grundlovsforhøret af hensyn til den videre efterforskning af sagen, hvor vi mener, at der er medgerningsmænd på fri fod, siger politikommissær Thomas Hinge til Ritzau.

Overfaldet skete tirsdag aften, hvor manden blev opsøgt på en adresse på det sydlige Djursland. Thomas Hinge ønsker af hensyn til efterforskningen ikke at oplyse nærmere om, hvor overfaldet fandt sted.

Ud over de sprængte trommehinder blev den 36-årige mand så hårdt medtaget, at han ifølge politiet brækkede næsen og fik slået flere fortænder løs.

De to mænd, som politiet har anholdt i sagen, er 19 og 22 år gamle.

Østjyllands Politi har i det seneste års tid haft flere sager om grov vold på det sydlige Djursland. I februar faldt der dom i en af sagerne, som drejede sig om flere tilfælde af grov vold i Ebeltoft.

I et af tilfældene trængte de ni unge, der er i alderen 18 til 32 år, den 24. marts ind i en lejlighed i Ebeltoft iført maskering.

Her brugte de blandt andet knive, knojern og køller til at overfalde tre personer, der opholdt sig i lejligheden.

Et af ofrene blev slået med både slagvåben og knojern, ligesom han blev stukket i siden af kroppen. Det resulterede blandt andet i en sammenklappet lunge, lyder det i anklageskriftet.

Imens overfaldet stod på, gennemrodede de unge mænd lejligheden og røvede tilsyneladende alt, hvad de kunne finde af værdi.

I februar blev de unge ved Retten i Randers idømt fængselsstraffe mellem halvandet år og to år og ni måneder.

Ifølge Thomas Hinge er der dog ikke umiddelbart noget, der forbinder overfaldet fra tirsdag med de tidligere episoder.

- Det er rigtigt, at vi har haft nogle grimme sager i det område, men der er ikke noget, der tyder på, at der er en forbindelse, siger han til Ritzau.