Voldsom trafikulykke: Yngre kvinde dræbt

Fire personer har torsdag morgen været impliceret i voldsom ulykke på Aalborgvej ved Frøstrup, Thisted. En yngre kvinde har mistet livet

(Optagelser: René Schütze)

Ved du noget om sagen? Send en SMS eller MMS til Ekstra Bladet på telefonnummer 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

En yngre kvinde har mistet livet torsdag morgen efter en voldsom trafikulykke i Øsløs i Nordvestjylland

Det bekræfter Midt- og Vestjyllands Politi over for Ritzau.

- De to er kommet lettere til skade, mens den tredje blandt andet har brud på benet, fortæller vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ekstra Bladet talte tidligere torsdag med vagtchefen, som oplyste:

- Ulykken skete ved krydset mellem Aalborgvej og Bygholmvej, og der er tre biler og fire personer impliceret, siger vagtchef Carsten Henriksen.

Vagtchefen forklarer til Ritzau, at  en personbil, der kom kørende i retning mod Thisted, af ukendte årsager endte i den modsatte kørebane i et vejkryds ved Bygholmvej ved Øsløs.

Ifølge anmeldelsen til alarmcentralen var der tale om en ulykke med fastklemte, og vagtchefen bekræftede også, at ulykken var alvorlig.

Politiet oplyser kl. 08.55, at man stadig er i gang med at efterforske på ulykkesstedet. Der er blevet tilkaldt en bilinspekør, der skal undersøge, hvad der forårsagede ulykken.

Ekstra Bladet følger sagen

1 af 2 (Foto: René Schütze)
2 af 2 (Foto: René Schütze)