Voldsom turbulens: 12 flypassagerer på hospitalet

For anden gang i denne uge er et fly lørdag ramt af turbulens i Indonesien, så passagerer måtte på hospitalet

Det var flyet her, som fløj ind i voldsom turbulens (Foto: AP)
Det var flyet her, som fløj ind i voldsom turbulens (Foto: AP)

17 personer på et Hong Kong Airlines-fly kom til skade, da Airbus-flyet lørdag blev ramt af kraftig turbulens i luften over den indonesiske del af øen Borneo.

Det er anden gang i denne uge, at passagerer kommer til skade under turbulens over Indonesien.

Flyet, der var lettet fra Bali, måtte returnere til lufthavn i Kota Denpasar, så flere af passagererne kunne få lægehjælp på et hospital.

- 17 personer er kommet til skade. 12 måtte køres til hospitalet til yderligere behandling, mens fem blev behandlet på en klinik i lufthavnen, siger lufthavnsdirektør Trikora Harjo i Ngurah Rais internationale lufthavn.

Der var 204 passagerer og 12 besætningsmedlemmer på Hong Kong Airlines-flyet.

De fleste af passagererne slap med overfladiske skrammer. De var ved bevidsthed og kunne selv gå fra flyet, fortæller Harjo.

Der er ikke umiddelbart skader at se på Airbus-flyet, som nu er parkeret i lufthavnen på Bali, hvor det ifølge lufthavnsdirektøren skal undersøges nærmere.

Onsdag fløj en Etihad Airways-maskine ind i kraftig og uventet turbulens, kort før den skulle lande i Jakarta. 31 personer kom til skade.

Plader faldt ned fra loftet i kabinen på flyet, der var på vej fra Abu Dhabi til den indonesiske hovedstad. Ni personer måtte en tur på hospitalet efter rysteturen over Indonesien.