Voldsom ulykke: Mand i livsfare

En 22-årig mand er i livsfare efter en eksplosion i et fastbrændselsfyr

Video: René Schütze

Opdateret klokken 17:13: Den 22-årige mands tilstand er uændret.

To mænd kom til skade, da et fastbrændselsfyr pludselig eksploderede på en landejendom på Tidemandsholmsvej i Tårs i Nordjylland fredag formiddag.

Den ene af de to, en 22-årig mand, er i kritisk tilstand.

Det oplyser Nordjyllands Politi, der fik anmeldelsen kl. 10.50, til Ekstra Bladet.

- Der er tale om et stort fastbrændselsfyr, hvor man kan læsse halmballer og bigballer af. Det lader til, at de har lagt brænde ind i fyret og lukket porten til, hvorefter de står på den anden side af porten. Vores teori er, at der så er sket en røggaseksplosion, der gør, at porten bliver flået op, siger politiets vagtchef Per Jørgensen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her ses det fastbrændselsfyr, der eksploderede. Foto: René Schütze
Her ses det fastbrændselsfyr, der eksploderede. Foto: René Schütze

På den anden side stod en 43-årig og en 22-årig mand, der begge blev ramt af porten. Den 43-årige blev slået omkuld og besvimede kortvarigt. Han er bragt til tjek på hospitalet for sine hovedskader.

- Den anden person er i livsfare. Han er bragt til hospitalet i kritisk tilstand på grund af de hovedskader, han pådrog sig, siger vagtchefen.

Begge de to personers pårørende er underrettet.

Politiet skal nu udarbejde en rapport over, hvad de har foretaget sig på stedet. Herefter skal der laves tekniske undersøgelser, der skal vise, hvad der egentlig er foregået, og hvorvidt der er sket nogen overtrædelser, oplyser politiet.

Omkring klokken 17 - omkring seks timer efter ulykken - er den 22-åriges tilstand uændret. Han er altså fortsat i kritisk tilstand, oplyser politiet til Ekstra Bladet.

Politiet til stede ved ulykkesstedet i Tårs. Foto: René Schütze
Politiet til stede ved ulykkesstedet i Tårs. Foto: René Schütze