Voldsom video: Bande overfalder 13-årig dreng og stjæler hans sko og telefon

Kriminalpolitiet i det vestlige Australien har offentliggjort en voldsom video af et røverisk overfald mod en kun 13 årig dreng i håb om at finde frem til gerningsmændene

Følg Krimi

Kriminalpolitiet fra den australske by Joondalup har for to dage siden offentliggjort en voldsom video, hvor man ser en voldelig vild ungdomsbande begå et røverisk overfald mod en kun 13-årig dreng. Politiet håber, at offentligheden kan hjælpe til med at identificere de unge gerningsmænd.

På videoen ser man to unge drenge komme gående stille og roligt foran en McDonald's-restaurant, da der pludselig kommer løbende en hel flok unge mænd mod dem bagfra. De griber fat i den ene af de to drenge, en lyshåret 13-årig dreng klædt i hvidt tøj, mens den anden dreng forsvinder ud af billedet. I løbet af ganske få sekunder kommer der endnu unge mænd til stede fra banden, der i fællesskab river den 13-årige omkuld. Og mens han forsvarløs ligger på gaden stjæler de både hans sko og han mobiltelefon. Ifølge politiet bestod ungdomsbanden samlet af ca. 15 unge mænd eller drenge. Overfaldet fandt sted den 24. september.

Den kun 13-årige dreng er her væltet omkuld, og kort efter stjæler ungdomsbanden både hans  sko og hans mobiltelefon. (Foto: WA Police)
Den kun 13-årige dreng er her væltet omkuld, og kort efter stjæler ungdomsbanden både hans sko og hans mobiltelefon. (Foto: WA Police)
 

Samme aften angreb banden også et ungt par, der sad på fortovet ude foran en fast-food-restaurant. Den 17-årige unge mand og hans 23-årige veninde blev omringet af banden. Den 17-årige blev skubbet voldsomt og fik en flaske i hovedet, før bandemedlemmerne stjal en taske fra hans 23-årige veninde. Den 17-årige unge mand blev efterfølgende behandlet af personalet i en tilkaldt ambulance.

Politiet i Joondalup har indtil videre kun aholdt en 16-årig dreng i forbindelse med de to røveriske overfald. Han er blevet sigtet i forbindelse med det røveriske overfald mod den 13-årige dreng og skal fremstilles i retten den 17. oktober.

Politiet håber dog på med offentliggørelsen af videoen at få anholdt endnu flere gerningsmænd fra den voldsomme ungdomsbande.

 

Her står den 13-årige uden sko på gaden, mens de unge kriminelle forsøger at stjæle en tredje ting fra drengen. Det lykkedes dog ikke, da en voksen pludselig kom til hjælp. (foto: WA Police)
Her står den 13-årige uden sko på gaden, mens de unge kriminelle forsøger at stjæle en tredje ting fra drengen. Det lykkedes dog ikke, da en voksen pludselig kom til hjælp. (foto: WA Police)
 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.