Voldsom video: Britiske turister overfaldet i Thailand

En britisk familie på tre er er blevet overfaldet af en thailandsk bande i den populære turistby Hua Hin. Bemærk: Voldsom video

Bemærk: Voldsom video

Var du til stede, har du prøvet noget lignende eller ved du noget om overfaldet? Så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224. (alm. takst)

En eksotisk og fredelig rejse til Thailand har udviklet sig til et sandt mareridt for en britisk familie på tre.

Familien blev overfaldet af en thailandsk bande på åben gade, og det hele er blevet fanget på et overvågningsvideo, som det lokale politi har valgt at offentliggøre i håbet om at fange gerningsmændene. Det skriver Thai Visa News.

Overfaldet fandt sted den 13. april.

Sparket i hovedet og indlagt
Det thailandske politi er ikke bekendt med motivet bag overfaldet endnu. Men vidner i området fortæller, at der opstod en stor konflikt imellem den britiske familie og banden.

I videoen kan man se en gruppe unge thailændere omringe familien på åben gade. Der opstår en konfrontation, skub og råberi, hvorefter banden pludselig overfalder faren, moderen og sønnen.

På et tidspunkt rejser den ældre moder sig op og bliver sparket direkte i hovedet, hvorefter hun falder om.

En række engelske medier skriver,  at familien på nuværende tidspunkt er indlagt på et lokalt hospital. Deres specifikke helbredstilstande er endnu ikke offentliggjort.

Vidner fortæller, at det angiveligt er sønnen og moderen der er hårdest ramt.

Dansk rejsebureau: Vær ikke bange
Hua Hin er en populær rejsedestination for rigtig mange danskere. Derfor kan det hurtigt virke skræmmende at rejse til Thailand, når sådan nogle overfald kommer tæt på.

Men ifølge rejseambassadøren for Bravo Tours, Stig Elling, er der ingen grund til panik.

- Der er bander. Men det er ikke noget, som er udbredt i Hua Hin. Jeg har været i branchen i mange år, og jeg kan slet ikke huske at jeg har hørt om nogle danskere, der er blevet overfaldet, siger han.

Rejseambassadør Stig Elling gør dog opmærksom på, at det er vigtigt at man reagerer rigtigt, hvis man bliver udsat for et overfald.

- Man skal under ingen omstændigheder udsætte sig selv for nogen fare. Hvis de kræver penge, så kan det ende galt, hvis man tager kampen op med dem. I stedet skal man forsøge at få fat på turistpolitiet, der befinder sig i mange områder i Thailand, fortæller han.

Se den voldsomme video i indslaget foroven. Bemærk videoen kan virke ubehagelig!