Voldsomme billeder: Flugtbilist sender mand 18 meter hen ad vejen

Den britiske Andy Payne overlevede mirakuløst at blive kørt ned af en Fiat 500 med høj fart. To personer anholdt, efter overvågningsvideo blev offentligjort. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Se påkørslen her. ADVARSEL: STÆRKE BILLEDER. (Foto: Sussex Police)

Se påkørslen herover artiklen. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Den 53-årige Andy Payne er født under en heldig stjerne. Han overlevede nemlig en voldsom påkørsel den 14. januar.

Den britiske familiefar skulle krydse en lille gade i hjembyen Hove, East Sussex, da han pludselig bliver påkørt med høj fart af en hvid Fiat 500.

Andy Payne bliver ramt og flyver 18 meter hen ad vejen, hvor han bliver slået bevidstløs.

Det viser en overvågningsvideo, som politiet i Sussex har offentliggjort.

Bilisten stopper ikke op efter påkørslen, men fortsætter væk med høj hastighed, og politiet har derfor intenst ledt efter flugtbillisten.

Heldigvis overlever Andy Payne mirakuløst, og han bliver udskrevet efter fem dage på hospitalet.

- Han er på vej i bedring. Han føler sig stærk nok til at tale, siger Andy Paynes hustru, Lisa Payne, til britiske Mirror.

To anholdt
Familien har selv givet politiet lov til at offentliggøre videoen af den voldsomme ulykke.

- Jeg har ikke set det, og det vil jeg heller ikke. Andy har heller ikke set det, og jeg tror ikke, at han vil, fordi han ikke kan huske noget fra ulykken, siger hun.

Andy Paynes søn, Sam, har delt videoen på Facebook, hvor han beder offentligheden om at hjælpe politiet med at finde den person, der har kørt faderen ned.

- Please, del videoen, så vi kan finde den person, der gjorde det mod vores stakkels far. Jeg får kvalme af at se videoen. Jeg er bare så taknemlig for at vores far stadig er i live, skriver sønnen under videoen. 

Heldigvis bar offentliggørelsen af videoen frugt. Nogle dage senere anholdt politiet en mand og en kvinde fra området, som de mener har været involveret i ulykken.

Se påkørslen herover artiklen. ADVARSEL: Voldsomme billeder