Voldsomme billeder: Politiet jagter brutale gerningsmænd

Et fuldstændig umotiveret overfald er blevet fanget på en videoovervågning i England. Optagelsen viser, hvordan fire mænd angriber en uskyldig mand på en tankstation, og det er endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til  alle gerningsmænd. Advarsel: Stærke billeder i indslaget foroven

Advarsel: Voldsomme optagelser

En chokerende videoovervågning fra en tankstation i Birmingham, viser hvordan fire mænd løber ind og overfalder en fuldstændig uskyldig mand. Det skriver Daily Mail.

De fire gerningsmænd løber ind på tanken og overfalder umotiveret en 25-årige ung fyr. I videoen kan man se, hvordan offeret gentagen gange forsøger at stikke af og bede gerningsmændene om at stoppe, men det lykkedes ikke.

Selv da gerningsmændene slår offeret bevidstløst, fortsætter de med at både sparke og slå offeret i hovedet.

Offeret overlever overfaldet, men er fortsat indlagt på et hospital i England. Han kender ikke gerningsmændene og forstår ikke motivet bag det.

I videoen kan man se, hvordan gerningsmændene leder i offerets lommer, angiveligt efter penge. Men ender med at løbe væk kort tid efter.

Samfund Lærer anholdt: Her tæver hun løs på elev

To gerningsmænd anholdt
Ejeren af tankstationen har efterfølgende delt videoovervågningen på nettet og er siden hen blevet delt massivt på sociale medier.

Det har resulteret i at politiet har fanget to af gerningsmændene.

De to anholdte er henholdsvis 19 og 21 år. Men politiet jagter fortsat de to andre gerningsmænd, der også deltog i overfaldet.

Ejeren af tanken er stadig chokeret over overfaldet.

- Det er det mest chokerende overfald, som jeg nogensinde har set i mit liv, fortæller han.

Advarsel: Stærke billeder i indslaget foroven