Voldtægts-sigtelse mod 17-årig: Fucking luder, du kan ikke komme væk

En 25-årige kvinde har forklaret til politiet, at hun var på vej hjem fra en bytur i København, da hun blev overfaldet af en gerningsmand

Følg Krimi

En blot 17-årig mand er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør på Politigården i København sigtet for voldtægt i form af andet seksuelt forhold end samleje.

Det er politiets teori, at den 17-årige står bag et yderst krænkende overgreb på en 25-årig kvinde, som skete på Vesterbro i København 8. juli i år.

Kvinden har til politiet forklaret, at hun var på vej hjem fra en bytur på Enghave Plads, da to mænd omkring klokken 23.30 råbte hende an.

På trods af kvindens afvisning begyndte den ene af mændene, at gøre sig tilnærmelser og udvise truende adfærd. Ifølge kvindens forklaring eskalerede situationen på Haderslevgade på Vesterbro, hvor den samme mand forsøgte at voldtage hende, mens kammeraten holdt sig på afstand.

Søgte hjælp i en opgang
I sigtelsen mod den 17-årige mand lyder det, at han under overfaldet råbte til kvinden: 'Fucking luder. Du kan ikke komme væk', inden han rev kvindes skjorte i stykker og tvang sin hånd ned i hendes bukser.

Ifølge kvindens forklaring lykkedes det hende at slippe væk fra overfaldsmanden, fordi hun søgte hjælp via dørtelefonen til en opgang på gaden.

Den 17-årige nægter sig skyldig i sigtelsen og oplyste under retsmødets indledende minutter, at han gerne vil afgive forklaring i sagen.

Efterlyst med billeder
Politiet har gennem TV2-programmet Station 2 tidligere på ugen efterlyst manden samt hans passive kammerat med billeder.

Det skyldes, at et vidne så de to kammerater gå ind i en kiosk kort efter overfaldet. Overvågningsbillederne var så tydelige, at det førte til flere henvendelser i sagen og dermed også anholdelsen af de to mænd.

Den 17-åriges passive kammerat har afgivet forklaring til politiet, men kunne efterfølgende forlade stationen.

Resten af retsmødet blev af hensyn til sagens efterforskning holdt bag lukkede døre.

Her forventedes den sigtede 17-årige at afgive forklaring, ligesom et vidnes forklaring i sagen skulle forelægges. En dommer vil senere i dag tage stilling til, om den 17-årige skal varetægtfængsles.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?