Voldtaget i skolegård: Nu er voldtægtsmanden dømt

17-årig skal tre år i fængsel. Ankede på stedet

To piger blev samme nat udsat for voldtægtsforsøg og voldtægt på to skoler i Tølløse-området, lød tiltalen.
To piger blev samme nat udsat for voldtægtsforsøg og voldtægt på to skoler i Tølløse-området, lød tiltalen.
Følg Krimi

En dreng på 17 år er onsdag idømt fængsel i tre år i en sag om voldtægt i forbindelse med en fest i Tølløse.

Dommen er afsagt af Retten i Holbæk og drejer sig om forbrydelser, som blev begået i forlængelse af en privat fest i sommer, oplyser en anklager på Twitter.

Offeret er en pige på 16 år.

Tiltale: Voldtog 16-årig i skolegård

Først blev hun tvunget til oralsex, og senere blev hun slæbt ind i en skolegård og voldtaget, lyder den tiltale, som domsmandsretten har erklæret sig enig i.

Drengen har nægtet sig skyldig og har på stedet anket afgørelsen til Østre Landsret, skriver nordvestnyt.dk. Den 17-årige blev dømt for voldtægt, andet seksuelt forhold end samleje og for vidnetrusler.

Oveni straffen skal han betale 77.650 kroner til offeret.

I sagen indgår også blufærdighedskrænkelse af en anden pige samme aften.

Drengen blev ifølge nordvestnyt.dk fundet skyldig i at have tvunget den 17-årige pige til at give ham oralsex på et toilet i en privat bolig og efterfølgende forsøgt at true hende til tavshed.

Han blev også dømt for at være fulgt efter hende og voldtaget hende i en skolegård på Sejergårdsskolen i Tølløse.

Derudover blev han dømt for at have blufærdighedskrænket en 15-årig pige.

Hvad der er blevet sagt under sagen, må ikke fortælles offentligt. Retten har nedlagt referatforbud, oplyser nordvestnyt.dk.

Men episoderne er beskrevet sådan ifølge anklageskriftet:

De unge var til fest på en privatadresse i Tølløse, hvor den 17-årige ved 01.30-tiden om natten, ifølge tiltalen, først greb fat i den ene pige og pressede hende op mod en væg, mens han adskillige gange forsøgte at kysse hende. Men det lykkedes ikke, fordi pigen gjorde modstand.

Pigen gik fra stedet, men tilsyneladende fulgte den 17-årige efter hende til en skole i nærheden, hvor han igen greb fat i hende og pegede på en trappe på skolen, mens han sagde:

- Her har jeg tvunget mange piger til at have sex med mig. Hvis de ikke gjorde, hvad jeg sagde, truede jeg dem med, at ødelægge dem og deres families liv.

Han forsøgte igen at kysse pigen og sagde, ifølge anklageskriftet: - Jeg kan let ødelægge din og din families liv. Men pigen rev sig igen løs og flygtede.

Kastede sig over ny pige
Den 17-årige gik tilbage til festen og her forsøgte han sig med en ny pige, den 16-årige, lyder anklageskriftet. Først befølte han hende uden på tøjet i skridtet og på brysterne, men derefter tvang han hende ud på badeværelset, hvor han låste døren og truede hende til oralsex.

Det skete med truslerne: - Hvis du ikke bliver her, knuser jeg dig - og - Hvis du ikke fortsætter vil du og din familie ikke komme til at leve.

Efter det seksuelle overgreb truede gerningsmanden pigen, siger tiltalens forhold fem.

Han viste hende et telefonnummer på sin mobil og sagde: - Hvis du sladrer om, hvad der er sket, ringer jeg til dette nummer, og så vil nogle iblandt os ikke leve længere.

Dét, mener politiet, var vidne-trusler.

Voldtaget i skolegården
Men mareridtet for den 16-årige var ikke slut.

Efter det seksuelle overgreb på badeværelset forlod hun lejligheden, men den 17-årige fulgte efter hende til en skole, hvor han tvang hende ned på jorden, greb hendes arme og ben, og slæbte hende ind i skolegården, mens han sagde: - Nu kan jeg ligeså godt voldtage dig.

Pigen fik revet sig løs og forsøgte at løbe væk, men den 17-årige indhentede hende og truede: - Nu kan du vælge at have sex med mig eller voldtager jeg dig.

Den 16-årige pige råbte, at hun ikke ville nogen af delene, men ifølge anklageskriftet greb han fat i hendes nakke, pressede hende forover, trak tøjet af hende og voldtog hende, mens han holdt hende for munden.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+