Yahya i ny ballade: I klammeri med bartender

Torsdag formiddag måtte politiet tilkaldes efter Yahya Hassan kom op og skændes med barchefen på café Under Masken i Aarhus

Onsdag aften nægtede Yahya Hassen at forlade studiet, da han besøgte TV2 Østjylland. Se det lettere bizarre optrin her. (Video: TV2 Østjylland)

Yahya Hassan har været i en regulær medie-storm efter han onsdag aften nægtede at forlade studiet hos TV2 Østjylland, hvorefter han trak den forbløffede studievært i slipset.

Samfund Partiformand om Yahya-stunt: Det er ikke i orden

Det er dog ikke lykkedes den unge digter og folketingskandidat at holde sig længe i skindet efter den seneste episode.

Torsdag formiddag var den nemlig gal igen, da han tilkaldte politiet efter en episode med en barchef på Cafe Under Masken i Aarhus.

Det forklarer barchefen Ludovic Lapierre til Aarhus Stiftstidende:

- Han kom i bil, parkerede og begyndte at provokere mig og svine mig til, mens jeg gik og stillede borde frem udenfor. Det var sådan, at folk kom ud fra butikker og cafeer i området for at se, hvad der foregik. Han prøvede at hidse mig op, og da jeg til sidst bad ham gå og prøvede at få ham væk, gik han ind på Hotel Royal og bad dem ringe efter politiet, fortæller Ludovic Lapierre og fortsætter.

- Han er den værste gæst, jeg har oplevet i mine 20 år som bartender. Jeg har aldrig oplevet nogen, der taler så ubehageligt og provokerende, siger barchefen til den århusianske medie.

Ekstra Bladet har været i kontakt med barchefen på Café Under Masken, der ikke har ønsket at udtale sig yderligere om sagen.

Yahya Hassan er lidt for god til at komme i medierne af de forkerte årsager, mener kommunikationsrådgiver (Foto: Polfoto) Dansk politik Rådgiver efter Yahyas tv-stunt: Ren kamikaze

Det er ikke første gang, at den iltre digter har skabt ballade på den populære beværtning. Han fik nemlig karantæne fra stedet forrige lørdag, hvor han ikke ville forlade stedet, da det lukkede.

Dansk politik Yahya Hassan i skørt optrin: Nægtede at forlade tv-studie

Der var dog ingen, der blev anholdt, da politiet rykkede ud klokken cirka 10.30 i formiddags. Det forklarer stedets ejer Hans Krull.

- Yahya er en gammel kammerat. Hvis han er et mandfolk, kommer han og undskylder sin opførsel. Faktisk bør han skrive et langdigt med titlen: Undskyld, siger han til Aarhus Stiftstidende.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Hans Krull, der ikke ønsker at komme mere i medierne i denne sag, som han mener er blæst mere op, end den er berettiget til.

Det er ikke lykkedes avisen at få en kommentar fra Yahya Hassan.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Yahya Hassan.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Nationalpartiets Asif Ahmad, der ikke har talt med Yahya Hassan om episoden.