Youtuber finder afgørende spor i forsvindingssag

En amerikansk Youtuber har fundet en bil, som har været forsvundet siden april 2000. Bilen er et afgørende spor i en forsvindingssag, da to teenagere forsvandt sammen med bilen for 21 år siden

Youtuber kan muligvis løse gammel forsvindingssag
Youtuber kan muligvis løse gammel forsvindingssag
Følg Krimi

Erin Foster, 18, og Jeremy Bechtel, 17, har været forsvundet i 21 år.

De blev sidst set i april 2000, hvor de befandt sig sammen i en bil. Sagen har længe været kold, men nu ser det ud til, at sagen er blevet varm igen.

1. december i år fandt youtuberen Jeremy Beau Sides den forsvundne bil. Ifølge CNN fandt Sides bilen i Calfkiller River i White County Tennessee.

Leder efter savnede
Sides har Youtube-programmet 'Exploring with the Nug', hvor han har gjort det til sin mission at finde forsvundne mennesker. Han sad en dag og kiggede på en hjemmeside over forsvundne personer.

- Da jeg så, at to teenagere var savnede, og at de forsvandt i en bil, stod sagen virkelig ud for mig, lyder det fra Sides, som også er dykker, hvilket han gør brug af, når han leder efter forsvundne mennesker.

I første omgang ledte han i nærliggende flod uden succes. Men fordi han postede om det på sin Youtube-kanal, så den lokale sherif, Steven Page, det. Han foreslog, at Sides skulle lede ved Calfkiller River, og her fandt han så bilen.

Man kan se fundet på Youtube-kanalen.

Han lokaliserede bilen ved hjælp af sonar-udstyr. Kort efter fundet kontaktede han det lokale politi, som efterfølgende fik bekræftet, at det var den savnede bil.

Føler stor ydmyghed
- Det var selvfølgelig spændende, men det er jo trist, at det betyder, at de to teenagere er døde. I sidste ende vil jeg bare gerne hjælpe, lyder det fra Sides.

Man fandt menneskelige rester i bilen, og det skal nu DNA-testes, samt eventuel sammenligning af tandsæt for at bekræfte de to personers identitet.

Ledende efterforsker i sagen, John Meadows, gik i klasse med de to forsvundne teenagere.

- Jeg føler stor ydmyghed ved at kunne være en del af den her sag. Det er noget, som kan give familierne en eller anden form for afslutning.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.