Flygter fra brystoperation efter afsløringer

Op mod 100 kvinder har refunderet Sweetdeal-tilbud om brystforstørrende operation efter Ekstra Bladets afsløringer af fusk på Glostrup Privathospital.

Masser kvinder vælger at benytte sig af returretten i forbindelse med de silikonebryster, de har købt via Sweetdeal. (Foto: Screendump, Sweetdeal)
Masser kvinder vælger at benytte sig af returretten i forbindelse med de silikonebryster, de har købt via Sweetdeal. (Foto: Screendump, Sweetdeal)

HJÆLP OS: Er du også ramt af problemerne på Glostrup Privathospital? Send os en mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

For mange lød det næsten for godt til at være sandt: Få et par nye bryster til halv pris med Sweetdeal.

Men tilbuddet viste sig hurtigt langt fra at leve op til forventningerne hos mange af køberne.

Ifølge de seneste tal, som Berlingske Media, ejer af Sweetdeal, kan offentliggøre, har mellem mindst 60-80 kvinder bedt om pengene tilbage. Det er omkring hver sjette af de 500, der benyttede sig af tilbuddet om et par silikonebryster til 18.500 kroner.

Men tallene er er mere end en måned gamle, og flere har formentlig valgt at benytte returretten siden, oplyser Berlingske Media. Men Sweetdeal og Glostrup Privathospital vil ikke ud med de seneste tal, fordi parterne lige nu ligger i forhandlinger om deres samarbejde.

Læs også:

Se også: Berlingske solgte bryster for 5,6 mio. kr.

De mange returneringer sker, efter at Ekstra Bladet har afsløret, at der var fusk involveret i de brystforstørrende operationer.

Ekstra Bladet kunne blandt andet afsløret, hvordan lægen bag Glostrup Privathospital, Brian Lerche, i al hemmelig udskiftede det brystimplantat, han havde lovet kvinderne, med en billigere og ukendt model fra Sydkorea.

En manøvre, der kan spare spare lægen for op mod en halv million kroner i udgifter.

Læs også:

Se også: Sweetdeal: Fuld returret på silikonebryster

Det fik blandt andre Forbrugerrådet til at lange ud efter privathospitalet. Rådet kaldte sagen grotesk og opfordrede politikerne til at stramme kravene til den slags operationer.

- Som forbruger skal man vide, hvad man får indopereret, fastslog seniorrådgiver for sundhed, Sine Jensen.

Læs også:

Se også: Forbrugerrådet: Net-tilbud på silikonebryster skal forbydes

Forbrugerrådet slog desuden fast, at det vil forsøge at få det gjort ulovligt at sælge operative indgreb på den måde, det sker via Sweetdeal.

Kvinder, der ønsker at bruge returretten på bryst-tilbuddet, kan få alle pengene retur, har Thomas Mørk, Head of Sweetdeal, tidligere garanteret overfor Ekstra Bladet.

Hverken Sweetdeal eller Glostrup Privathospital ønsker at kommentere på sagen, før de forhandlinger, der er i gang i disse dage, er afsluttet.

HJÆLP OS: Er du også ramt af problemerne på Glostrup Privathospital? Send os en mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen