Undgå disse brugtvognsforhandlere

Se listen over de forhandlere, som i øjeblikket er hængt ud på firmatjek.dk og bilklage.dk for ikke at efterleve en afgørelse

Køge Auto Center v/ Hans Erik Keld Jensen: Er blevet hængt ud på Firmatjek.dk i alt to gange for ikke at efterleve en dom. Senest fordi han ikke har betalt en erstatning for ødelagt kobling, pakningsdåse, svinghjul og aircondition.

Autohal v/ Qasim Ghafoor, Frederiksberg: Har solgt bil med gravrust i bremserøret og fejl på dørlås og sikkerhedssele. Dommerens vurdering er, at bilen ville blive kasseret ved et grundigt eftersyn.

Egelund Erhvervsbiler v/ Jens Kristian Nissen, Rødding: Har solgt en bil som nysynet, selv om den ikke var det. Defekte bremser og kobling.

Brøndby Dæk og Autoservice v/ Mohsen Al-Dabagh: Har solgt en bil med løs forkofanger, defekt nummerpladeholder og stenslag i forruden. Det er dommerens vurdering, at bilen ville blive kasseret ved et grundigt syn.

Bilhus Nord v/ Christian Flou Sørensen, Brønderslev: Havde lovet køber en nysynet bil - det holdt ikke. Retten vurderer, at bilen er i en tilstand, så den ville blive kasseret ved et grundigt syn.

Herlev Auto (tidligere G.S. Biler v/ Gazi Sener), Herlev: Solgte bil med skæve bremser, skæv fælge og afbrændt kobling. Nægtede at betale for reparationen og at ophæve købet.

JMJ Biler v/ Jesper Møller Jepsen, Gredstedbro: Solgte bil med fejl på fortøjet, udstødningen, kardanakslen, tandremshjulet og starteren. Nægter at reparere fejlene og hævder, at salget er foregået privat og ikke gennem firmaet.

Haastrup Biler K/S, Løgstør: Efter købet fandt forbrugeren rust under bilen og klagede til sælgeren. Sælgeren tilbød en lånebil, mens fejlene blev repareret. Køberen fik aldrig udleveret lånebilen, og fejlene på den købte bil blev ikke tilstrækkeligt udbedret.

Autogården Bindslev v/ John Møller Thomsen, Bindslev: Efter købet klagede forbrugeren over, at bilens olietrykslampe blinkede. Sælgeren forsøgte at udbedre fejlen, men uden held. Køberen krævede salget ophørt, men sælger nægtede. Er blevet idømt en bøde på 36.080 kroner, som endnu ikke er betalt.

EMT Bilsalg v/ Bjarne Mølvadgaard, Langå: Solgte bil med ødelagt tandrem. Efter halvanden måned oplevede køberen at motorhavarere, fordi tandremmen sprang.

MT Bilimport v/ Michael Terp, Stenløse: Solgte bil med så mange fejl, at det ville koste halvdelen af købsprisen at reparere den. Blandt andet rustne bremser samt fejl ved undervognen og støddæmperne.

Boddum AU2 v/ Michael Boddum, Hobro. Få måneder efter salget gik bilens elbagrude og varmeapparat i stykker. Bilens tandrem sprang også, og sælgeren nægtede at udbedre fejlene.

Carsale ApS, Køge.

Carmax A/S.

Autoekspress ApS, Albertslund.

Bil-Hjørnet Haslev ApS.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere